Klaverblaadje

Zwartmoeskervel en Mècorino We zitten middenin het winterseizoen en koudere en minder koude periodes wisselen elkaar af. Ook in de winter gaan we elke week naar onze bostuin in voedselbos De Smallekamp. Er zijn genoeg klusjes te doen en we kunnen er het een en ander...

Proost op het nieuwe jaar We beginnen deze nieuwsbrief natuurlijk met onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. We proosten op een goed en gezond 2023! We zijn heel erg dankbaar voor alle lieve gasten die we in 2022 mochten verwennen. Dankbaar zijn we ook voor de...

De laatste maand van het jaar Het is bijna december en dan begint de feestmaand. We serveren nog twee prachtige menu's voor we het nieuwe jaar ingaan. Deze menu's vindt u helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Vanaf 22 december serveren we ons kerstmenu. Mochten we u dit jaar niet...

Volop herfst  De herfstvakantie is voorbij, maar buiten is het volop genieten van de herfstkleuren. Geniet ervan tijdens een rit naar ons restaurant of als u een wandeling of fietstocht hier op onze prachtige Veluwe maakt. Ook op onze kaart is de herfst volop aanwezig. Rieno kookt...

Van nazomer naar herfst Langzaam gaan we van de nazomer over in de herfst. Een prachtige tijd, waar wijzelf ook altijd van genieten. Op de kaart staan dan ook al wat gerechten met mooie herfstingrediënten. Van slagerij Ter Weele is er Veluws hert, waarvan we als...

Volop (na)zomer Voor veel mensen nadert het einde van de zomervakantie. Wij zijn weer terug van een fijne vakantieperiode met ons drietjes. We hebben op de Veluwe gekampeerd en genoten van de rust en van leuke uitstapjes. Ook zijn we regelmatig in onze bostuin geweest om te...

Zomer Het is heerlijk om te zien dat onze gasten genieten van het buiten dineren. En tijdens een regenbui kan iedereen gewoon buiten blijven zitten onder de overkapping, dat is wel zo fijn. Sinds afgelopen week is er weer een nieuw menu met mooie creaties als onze...

De eerste warme avonden buiten Wat was het heerlijk tijdens de eerste warme avonden, toen onze gasten al volop buiten op het terras konden genieten van het diner. Op dit moment is het weer nogal wisselvallig en dan is het binnen ook gezellig. Er komen al wat...

Maandelijks een nieuwe kaart Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken én om u te blijven verrassen, wisselt onze menukaart maandelijks. De actuele menu's staan ​​altijd hier op de website. Op dit moment schiet de rabarber uit de grond (zie de foto) en...

Een beetje voorjaar De dagen worden langer, het zonnetje schijnt vaker, alles ontwaakt uit de winterslaap. Dat geldt ook voor onze bostuin op de Smallekamp. In ons nieuwe menu (dat vindt u verderop in deze nieuwsbrief) hebben we weer veel prachtige ingrediënten uit Smallekamp, zoals dennentoppen...