Kruiden en eetbare planten

Kruiden en eetbare planten

Voorjaar
De vogels zijn al fanatiek aan het kwetteren en sneeuwklokjes, krokussen en narcissen staan in bloei. Aan alles merk je dat het voorjaar wordt. Wij hebben veel zin in het voorjaar en dat horen we ook terug van onze gasten.
Ook de tuin ontwaakt uit de winterslaap. Er is al rode zuring en de eerste kruiden komen op.

Rieno heeft weer twee zalige nieuwe menu’s samengesteld voor de maand maart. Steak tartare komt in beide menu’s terug in de vorm van vlees of koolraap en er is mooie zachte reebout. Er zijn verse groenten zoals andijvie en de anijsachtige venkel. In beide menu’s sluiten we af met een geweldig dessert met limoen, honing en karamel. Onze beide menu’s vindt u als vanouds onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en graag tot ziens,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Meer tuin

Zoals u vast weet gebruiken we graag kruiden en planten in onze keuken. Omdat we regelmatig vragen krijgen hoe ze er uitzien en hoe ze groeien, zijn we bezig om een extra tuin bij het restaurant aan te leggen. Langs de parkeerplaats komt een strook tuin, waarin we lekkers als rabarber, pimpernel, honingbes en vijg gaan telen. De grote plantenbakken op het terras krijgen ook nieuwe planten, waaronder lavendel, die Rieno graag in zijn gerechten verwerkt en waarmee Laura heerlijke cocktails maakt.

Zondagen in maart

In de maand maart kunt u op zondag 17 maart heerlijk komen lunchen. U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. Die avond serveren we geen diner.
Op alle andere zondagen in maart zijn we overdag gesloten en bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom om te komen dineren.

RESERVEER UW TAFEL

Ons menu met vis en vlees

Andijvie, steak tartare, koolrabi, prei

Zuurkool, heilbot in ganzenvet, venkel

Champignonsaus, kalfszwezerik, little gem

Boerenkool, varkenswang, Vacherin Mont d’Or, knolselderij

Wortel, reeboutfilet, ui, aardappel

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Limoen, honing, karamel, hazelnoot

Ons menu zonder vis en vlees


Koolraap-steak tartare, koolrabi, prei, andijvie

Venkel, zuurkool, bladerdeeg, champignonsaus

Boerenkool, Vacherin Mont d’Or, knolselderij

Groene kool, wortel, ui, aardappel

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Limoen, honing, karamel, hazelnoot

Reserveren

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577- 411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbriefEmail Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl
online reserveertCopyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.