Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,
wisselt onze menukaart maandelijks.
Op vrijdag en zaterdag
serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.
Ons menu
Koolrabi, kreeft, koude Hollandaise, ossenhaas, asperges
–
Asperges, schol, ei, daslook, ui
–
Bloemkool, coquille, oude kaas, croutons
–
Prei, kalfszwezerik, garnalen, artisjok
–
Doperwt, vier bereidingen van het Eper graslam,
couscous, paprika
–
Granité van appel, eendenlever
–
Selectie van 4 kazen met jam
–
Panna cotta, framboos, tijm
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75
Ons menu
6 gangen € 81,00
5 gangen € 68,50
4 gangen € 56,00
3 gangen € 43,50
Ons menu zonder vlees en vis
Hostascheuten, Picobello-kaas, asperges,
daslookzalf, varenkrul
–
Bloemkool, ei, ui, croutons
–
Uitjes, bietenbal, raapsteel
–
Doperwt, risotto, munt, paprika
–
Selectie van 4 kazen met jam
–
Panna cotta, framboos, tijm
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75
Ons menu zonder vlees en vis
6 gangen € 62,00
5 gangen € 54,00
4 gangen € 46,00
3 gangen € 38,00
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.