Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,
wisselt onze menukaart maandelijks.
Ons menu
Albacoretonijn, kalf, balsamico, dragon, doperwt, wortel
–
Kweektarbot, asperge, lamsoren, daslook, eidooier
–
Zwezerik, runderwang, mosterdzaad, dennentop, koolrabi
–
Proeverij van het Eper graslam, roseval, groene asperge
–
Eendenlever, appelijs, ui
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop
–
Rabarber, frangipane,
yoghurtijs van chocolademunt, eiwit, aardbei
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,25
Ons menu
6 gangen € 70,00
5 gangen € 60,00
4 gangen € 50,00
3 gangen € 40,00
Ons menu zonder vlees en vis
Chips, zuring, wortel, dragon, doperwt
–
Asperge, lamsoren, daslook, eidooier, varenkrul
–
Falafel, bloemkool, Nederlandse schapenkaas, zwarte ui-jus
–
Pasta, mosterdzaad, dennenknop, koolrabi
–
Risotto, groene asperge, prei, spinazie
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop
–
Rabarber, frangipane,
yoghurtijs van chocolademunt, eiwit, aardbei
Ons menu zonder vlees en vis
6 gangen € 60,00
5 gangen € 52,00
4 gangen € 44,00
3 gangen € 36,00
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.