Menukaart

Ons menu

Hollandse garnalen, gamba, kalfstong, champagnedressing, zalf van Oost-Indische kers, little gem, Chinese kool

Aardappel, kabeljauw, walnootsaus, uien, lookbloemen

Mosselen met warmgerookte zalm,

kerrie-olie, paddenstoel, prei

Gebakken eendenlever, bietencrème, bietenchips, augurk met fenegriek

Gedroogde ham, watermeloen, crème van watermeloen, filodeeg, zalf van boskip en ijs van eekhoorntjesbrood

Lende van het verbeterd roodbontrund, mousaka van kalfswang en courgette, snijbonen, selderie-olie

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Pavlova, bramen, bramenbavarois, saus van bramen,

citroencrème, petit-lait-roomijs

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,50

 

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons. We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.

6 gangen € 70,00

5 gangen € 60,00

4 gangen € 50,00

3 gangen € 40,00