Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

Ons menu

Oost-Indische kers, filet americain van diamanthaas, oester, zilverui

Knolselderij, andijvie, zeeduivel, Sangles-kaas, pancetta

Walnoot, kalfszwezerik, waterbuffel, spinazie

Pompoen, ahorn, eendenlever, gevogeltejus

 Koolrabi, Veluws hert, aardappel, broccoli, tomaat

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Meloen, pure Valrhona-chocolade, munt, engelwortel

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 43,50

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

 

Oost-Indische kers, filet americain van knolselderij, zilverui

Aardappel, andijvie, gerookte boter, Sangles-kaas

Walnoot, pasta, sponszwam, spinazie

Pompoen, augurk, paprika, oude kaas

Koolrabi, groene tomaat, risotto, broccoli

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Meloen, pure Valrhona-chocolade, munt, engelwortel

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 38,00

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.