Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Eendconfit, onze zalm, erwt, Oost-Indische kers,

Nieuw-Zeelandse spinazie

Scholfilet, cannerkreeft, komkommer, maggi

Lamsschouder, lamsham, aubergine,

verse knoflook, olijf

Kalfshartzwezerik, eekhoorntjesbrood, bloemkool

Filet van Veluwse ree, posteleinstamppot

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Clafoutis, kersenijs, vlierbesbloesem,

chocolade-lavendelsaus

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 5,25

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

 

Ons menu zonder vlees en vis

Salade van erwt, komkommer, Nieuw-Zeelandse spinazie, Oost-Indische kers, geitenkaas

Gebakken artisjok, aubergine, olijf

Bloemkool, eekhoorntjesbrood, pasta

Eitje, mayonaise, posteleinstamppot

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Clafoutis, kersenijs, vlierbesbloesem,

chocolade-lavendelsaus

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.