Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,
wisselt onze menukaart maandelijks.
Op vrijdag en zaterdag
serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.
Ons menu
6 gangen € 81,00
5 gangen € 68,50
4 gangen € 56,00
3 gangen € 45,00
Ons menu
Andijvie, steak tartare, koolrabi, prei
–
Zuurkool, heilbot in ganzenvet, venkel
–
Champignonsaus, kalfszwezerik, little gem
–
Boerenkool, varkenswang, Vacherin Mont d’Or, knolselderij
–
Wortel, reeboutfilet, ui, aardappel
–
Selectie van 4 kazen met appelstroop
–
Limoen, honing, karamel, hazelnoot
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75
Ons menu zonder vlees en vis
6 gangen € 62,00
5 gangen € 54,00
4 gangen € 46,00
3 gangen € 39,50
Ons menu zonder vlees en vis
Koolraap-steak tartare, koolrabi, prei, andijvie
–
Venkel, zuurkool, bladerdeeg, champignonsaus
–
Boerenkool, Vacherin Mont d’Or, knolselderij
–
Groene kool, wortel, ui, aardappel
–
Selectie van 4 kazen met appelstroop
–
Limoen, honing, karamel, hazelnoot
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.