Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

 

Ons menu

 

Aardpeer, langoustine, sla, hoen, eekhoorntjesbrood

Zuurkool, skrei, appel, Chinese mahonie, wittewijnsaus

Witlof, zwezerik, Mècorino, zwartmoeskervel, hertenham

Schorseneren, aardappel, wildzwijn, Hollandaise

Groene kool, Veluws ree, biet, hazelnoot

Selectie van 4 kazen met stroop

Sinaasappel, laurier, chocolade

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 43,50

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

 

Aardpeer, wortel, sla, eekhoorntjesbrood, pijnboompitten

Knolselderij, zuurkool, appel, Chinese mahonie, wittewijnsaus

Witlof , Mècorino, zwartmoeskervel, croutons

Boomoortjesravioli, schorseneren, Hollandaise

Bietenrisotto, groene kool, biet, hazelnoot

Selectie van 4 kazen met stroop

Sinaasappel, laurier, chocolade

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 38,00

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.