Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,
wisselt onze menukaart maandelijks.
Op vrijdag en zaterdag
serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.
Ons menu
6 gangen € 81,00
5 gangen € 68,50
4 gangen € 56,00
3 gangen € 45,50
Ons menu
Roodlof, fazant, kerrie, zalm, schorseneren
–
Wortel, schelvis, ui, mosselen, sereh
–
Champignons, kalfszwezerik, ham, comtékaas
–
Rodekool, hazenbout, spruitjes
–
Aardpeer, Veluws hert, boerenkool, pompoen
–
Selectie van 4 kazen met appelstroop
–
Sinaasappel, crêpe suzette, vanille-ijs
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75
Ons menu zonder vlees en vis
6 gangen € 62,00
5 gangen € 54,00
4 gangen € 46,00
3 gangen € 39,50
Witlof, roodlof, schorseneren, kerrie
–
Champignons, comtékaas, artisjok, ui
–
Spruiten, gemarineerde rodekool, peterseliewortel
–
Pompoenrisotto, boerenkool, aardpeer
–
Selectie van 4 kazen met appelstroop
–
Sinaasappel, crêpe suzette, vanille-ijs
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.