Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,50

 

Ons menu

Roodlof, fazant, kerrie, zalm, schorseneren

Wortel, schelvis, ui, mosselen, sereh

Champignons, kalfszwezerik, ham, comtékaas

Rodekool, hazenbout, spruitjes

Aardpeer, Veluws hert, boerenkool, pompoen

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Sinaasappel, crêpe suzette, vanille-ijs

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

Witlof, roodlof, schorseneren, kerrie

Champignons, comtékaas, artisjok, ui

Spruiten, gemarineerde rodekool, peterseliewortel

Pompoenrisotto, boerenkool, aardpeer

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Sinaasappel, crêpe suzette, vanille-ijs

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.