Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Raapstelen, Hollandse eendenbout en filet, uitjes

Prei, skreifilet, hibiscus, little gem

Koolraap, kalfszwezerik, hert, daslook

Boerenkool, varkenswang, Vacherin Mont d’Or, knolselderij

Wortel, reeboutfilet, hazelnoot, aardappel

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Crème brûlée, manderijn

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

 

Ons menu zonder vlees en vis

 

Raapstelen, pasta, witte ui, daslook

Prei, hibiscus, little gem, halloumi

Boerenkool, Vacherin Mont d’Or, knolselderij

Wortel, koolraap, hazelnoot, aardappel, witte wijnsaus

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Crème brûlée, manderijn

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.