Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Koolrabi, zeebaars, kruidenzalf, rode zuring, uibouillon

Prei, schol, tomaat, mosterd, ei

Bloemkool, langoustine, kreeftensaus, verveine

Lamsoren, kalfszwezerik, morilles

Asperges, lamsbout en lamsschouder,
doperwt, couscous

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Frambozen, asperge-ijs, kletskop, roomkaas

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

 

Ons menu zonder vlees en vis

Witlof, Sangles-kaas, koolrabi, kruidenzalf,
rode zuring, uibouillon

Aardappel, prei, tomaat, mosterd, ei

Lamsoren, bloemkool, morille

Asperges, doperwt, couscous

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Frambozen, asperge-ijs,  kletskop, roomkaas

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.