Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Ons menu

Albacoretonijn, kalf, balsamico, dragon, doperwt, wortel

Kweektarbot, asperge, lamsoren, daslook, eidooier

Zwezerik, runderwang, mosterdzaad, dennentop, koolrabi

Proeverij van het Eper graslam, roseval, groene asperge

Eendenlever, appelijs, ui

Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop

Rabarber, frangipane,

yoghurtijs van chocolademunt, eiwit, aardbei

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,25

 

Ons menu

6 gangen € 70,00

5 gangen € 60,00

4 gangen € 50,00

3 gangen € 40,00

 

Ons menu zonder vlees en vis

Chips, zuring, wortel, dragon, doperwt

Asperge, lamsoren, daslook, eidooier, varenkrul

Falafel, bloemkool, Nederlandse schapenkaas, zwarte ui-jus

Pasta, mosterdzaad, dennenknop, koolrabi

Risotto, groene asperge, prei, spinazie

Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop

Rabarber, frangipane,

yoghurtijs van chocolademunt, eiwit, aardbei

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 60,00

5 gangen € 52,00

4 gangen € 44,00

3 gangen € 36,00

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.