Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

 

Ons menu

 

 

Koolrabi, kreeft, koude Hollandaise, ossenhaas, asperges

Asperges, schol, ei, daslook, ui

Bloemkool, coquille, oude kaas, croutons

Prei, kalfszwezerik, garnalen, artisjok


Doperwt, vier bereidingen van het Eper graslam,

couscous, paprika

Granité van appel, eendenlever

Selectie van 4 kazen met jam

Panna cotta, framboos, tijm

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 43,50

 

Ons menu zonder vlees en vis

 

 

Hostascheuten, Picobello-kaas, asperges,

daslookzalf, varenkrul

Bloemkool, ei, ui, croutons

Uitjes, bietenbal, raapsteel

Doperwt, risotto, munt, paprika

Selectie van 4 kazen met jam

Panna cotta, framboos, tijm

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 38,00

 

 

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.