Reserveren

We zijn tijdelijk gesloten. Er zijn enkele producten verkrijgbaar bij supermarkt Mulder Vierhouten

 

Het is nu niet mogelijk om via het reserveringssysteem te reserveren.

Wij geven er de voorkeur aan als ufé kaartje online reserveert. Via de reserveringsmodule onderaan deze pagina kunt u 24 uur per dag kijken of er plaats is en uw tafel reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook, via telefoonnummer 0577 411 205.

 

Zo werkt online reserveren

  • Selecteer een datum en vervolgens een tijd. Is er geen tijd te zien op de gewenste datum dan is er waarschijnlijk geen tafel meer beschikbaar.
  • Voor reserveringen op de dag zelf kunt u bellen naar 0577 411 205.
  • We houden graag rekening met dieetwensen en allergieën. Geef ze door via ‘Voeg een bericht toe’.
  • Wij nemen contact met u op om de reservering te bevestigen, uw reservering is pas definitief als u bericht van ons heeft ontvangen.

 

Belangrijk om te weten

Ook wij hebben te maken met personeelstekorten, in dit geval in de keuken. Dat betekent dat Rieno alleen in de keuken staat en dat we per avond maar een beperkt aantal tafels kunnen aannemen.

Daarnaast kunnen we per avond maximaal één tafel van 4 personen aannemen, voor de overige tafels geldt een maximum van 2 personen. Grotere gezelschappen kunnen we helaas niet ontvangen in verband met de beperkte capaciteit van de keuken.

Wij hopen op uw begrip voor deze tijdelijke maatregel. Zodra ons keukenteam weer aangevuld is kunnen we weer meer gasten ontvangen.

 

Menukaart

Het kokstekort heeft er ook toe geleid dat we voorlopig geen à la carte gerechten meer kunnen serveren. In plaats daarvan bieden we één menu aan met acht mooie gerechten waaruit u zelf uw keuze kunt maken. Buiten dit menu om zijn er vaak nog wat extra – wisselende – gerechten. Het minimale aantal gerechten dat u kiest is drie.
Bekijk hier de menu-pagina.

 

Corona

Wij ontvangen u volgens de dan geldende maatregelen van de Rijksoverheid rondom de bestrijding van het coronavirus.

Dat houdt onder andere in dat we u bij ontvangst vragen u naar uw gezondheid i.v.m. mogelijke coronaklachten(verplichte gezondheidscheck) en dat we u vragen bij binnenkomst uw handen te ontsmetten.

We verzoeken u de 1,5 meterregels in acht te nemen, ook ten opzichte van andere gasten.

Wij hebben tussen de tafels ruime afstand gecreëerd, zodat u minimaal 1,5 meter van andere gasten zit.

Mocht u vlak voor uw komst de door het RIVM aangegeven ziektesymptomen m.b.t. corona opmerken dan verzoeken wij u om ons te bellen om uw reservering te annuleren. We verwelkomen u dan graag op een ander moment.

 

Openingsdagen

Woensdag tot en met zondag vanaf 16.30 uur.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens