Klaverblaadje

Van nazomer naar herfst Langzaam gaan we van de nazomer over in de herfst. Een prachtige tijd, waar wijzelf ook altijd van genieten. Op de kaart staan dan ook al wat gerechten met mooie herfstingrediënten. Van slagerij Ter Weele is er Veluws hert, waarvan we als...

Volop (na)zomer Voor veel mensen nadert het einde van de zomervakantie. Wij zijn weer terug van een fijne vakantieperiode met ons drietjes. We hebben op de Veluwe gekampeerd en genoten van de rust en van leuke uitstapjes. Ook zijn we regelmatig in onze bostuin geweest om te...

Zomer Het is heerlijk om te zien dat onze gasten genieten van het buiten dineren. En tijdens een regenbui kan iedereen gewoon buiten blijven zitten onder de overkapping, dat is wel zo fijn. Sinds afgelopen week is er weer een nieuw menu met mooie creaties als onze...

De eerste warme avonden buiten Wat was het heerlijk tijdens de eerste warme avonden, toen onze gasten al volop buiten op het terras konden genieten van het diner. Op dit moment is het weer nogal wisselvallig en dan is het binnen ook gezellig. Er komen al wat...

Maandelijks een nieuwe kaart Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken én om u te blijven verrassen, wisselt onze menukaart maandelijks. De actuele menu's staan ​​altijd hier op de website. Op dit moment schiet de rabarber uit de grond (zie de foto) en...

Een beetje voorjaar De dagen worden langer, het zonnetje schijnt vaker, alles ontwaakt uit de winterslaap. Dat geldt ook voor onze bostuin op de Smallekamp. In ons nieuwe menu (dat vindt u verderop in deze nieuwsbrief) hebben we weer veel prachtige ingrediënten uit Smallekamp, zoals dennentoppen...

Versoepelingen Het Valentijnsweekend is weer voorbij gevlogen! Traditiegetrouw hebben we veel gasten mogen verwennen en we zijn ontzettend blij en dankbaar dat we dit weer mogen doen. Ook blij zijn we met de coronaversoepelingen. Vanaf 18 februari is een mondkapje niet meer verplicht en vanaf 25 februari...

Nieuw: ook een vegetarisch menu De menu's van de afgelopen maanden vallen bij onze gasten goed in de smaak. Omdat veel gasten dieetbeperkingen of allergieën hebben bellen we iedereen vooraf om de aanpassingen door te nemen. De vegetarische gast hebben we tot nu toe ook via de...

Goede reacties Onze eerste maandelijkse menuwisseling is goed verlopen. Nu Rieno alleen in de keuken staat is het erg fijn om als het menu wisselt een extra dag dicht te zijn om alles goed voor te bereiden. Als extraatje gaan we de zondag ervoor open voor de...