Rozen

Rozen

Zomer

Het is heerlijk om te zien dat onze gasten genieten van het buiten dineren. En tijdens een regenbui kan iedereen gewoon buiten blijven zitten onder de overkapping, dat is wel zo fijn.

Sinds afgelopen week is er weer een nieuw menu met mooie creaties als onze huisgerookte zalm en met heilbot. Verder is er zomertruffel die te proeven is in het hoofdgerecht met Veluws ree en in het vegetarische hoofdgerecht met risotto. Uit onze bostuin in het voedselbos kunnen we al volop eetbare bloemen oogsten die niet alleen de voorgerechten opfleuren, maar die ook nog eens erg lekker zijn. De roos bloeit dit jaar uitbundig en Rieno heeft er een verfijnd dessert mee gemaakt in combinatie met frambozen.
Komt u snel de zomer op uw bord proeven?

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Zomersluiting

Wilt u nog een keer komen eten in juli? Dat kan nog tot en met 17 juli. Vanaf maandag 18 juli tot en met 10 augustus zijn we gesloten. Vanaf donderdag 11 augustus verwelkomen we u graag weer met een nieuw menu.

Zondagslunch 17 juli

Op zondag 17 juli is er weer een gezellige zondagslunch. U kunt kiezen uit onze twee menu’s (zie hieronder) vanaf 4 gangen.
Aankomsttijd is tussen 12.00 en 13.30 uur.
We bellen u van te voren om te bespreken voor welk menu u kiest en of we nog iets mogen aanpassen. Reserveren kan 24 uur per dag via onze website .

Klavertje Vier Gin

Sinds drie jaar hebben we onze eigen gin, gemaakt met ingrediënten geoogst uit het voedselbos. We hebben weer een nieuwe batch laten maken naar onze eigen receptuur met verveine, szechuanpeper, olijfkruid en rozenblad.

Het resultaat is een gin met een intense smaak, een vleugje pit en subtiele citrustonen door de verveine. De gin is een verfrissend aperitief, bijvoorbeeld gecombineerd met een heerlijke biologische tonic.

Ons menu

Zalm, soja-sesam, radijs

Heilbot, doperwt, bisque

Zwezerik, kalfssukade, bloemkool, boskip

Filet van Veluws ree, risotto, truffel, navet

Eendenlever, kers, vlierbloesem

Selectie van vier kazen met zelfgemaakte appelstroop

Framboos en roos

Ons menu zonder vis en vlees

Chips, komkommer, bloemen, doperwt

Falafel, radijs, Oost-Indische kers

Pasta, boskip, bloemkool, gerookte boter, zuring

Risotto, navet, Nieuw-Zeelandse spinazie, truffel

Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop

Framboos en roos

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.