Zondagslunch en meer

Zondagslunch en meer

Versoepelingen

Het Valentijnsweekend is weer voorbij gevlogen! Traditiegetrouw hebben we veel gasten mogen verwennen en we zijn ontzettend blij en dankbaar dat we dit weer mogen doen.

Ook blij zijn we met de coronaversoepelingen. Vanaf 18 februari is een mondkapje niet meer verplicht en vanaf 25 februari vervalt de QR-code.
Het oprekken van de sluitingstijd per 18 februari is ook prettig. Zo kunt u ook na 22.00 uur nog rustig van het laatste deel van uw maaltijd genieten.
Het vervallen van de 1,5 meter heeft in ons restaurant niet zoveel impact. De tafels stonden altijd al op ruime afstand van elkaar en dat blijft voorlopig zo. Op deze manier zorgen we voor een veilige omgeving met veel privacy.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Zondagslunch 27 februari

Op zondag 27 februari is het weer tijd voor een geweldige zondagslunch! U kunt kiezen uit onze twee menu’s (zie verderop in deze nieuwsbrief) vanaf 4 gangen. Aankomsttijd is tussen 12.00 en 13.30 uur.
We zien uw reservering graag tegemoet. Reserveren kan 24 uur per dag via onze website.

Onze menu’s en meer

We krijgen weer veel goede reacties op de menu’s. Rieno is alweer druk bezig met de invulling van de nieuwe menu’s die begin maart ingaan.

Met twee menu’s is er voor elk wel wat wils. Laura belt iedereen ook nog even na om te informeren welk menu men wenst te eten en of er nog aanpassingen wenselijk zijn. De actuele menu’s staan altijd hier op de website.

Maar we kunnen nog verder gaan. Heeft u zin in een van onze klassiekers (zoals sliptong, kreeft of carpaccio) of een ander gerecht dat u eens bij ons at, dan kunt u het bij de reservering altijd vragen. Mits het in het seizoen is en leverbaar is, is de kans groot dat Rieno de ingrediënten vers voor u bestellen.

Ons menu

Skrei, gerookte bundelzwam, pata negra-ham, zuurkool, pimpernel, kerriezalf

Gamba, paprika, taugé, mierikswortel


Kalfszwezerik, kippenlevercrème, artisjok

Reegeitfilet, quiche met rode spitskool, schorseneren

Eendenlever, gebrande zilverui, brioche

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Ananas, laurier-ijs, sabayon

Ons menu zonder vis en vlees

Chips, augurk, schorseneren

Vacherin Mont d’Or, laagjes knolselderij,
zuurkool, eekhoorntjesbrood

Risotto, zwartmoeskervel, kerrieprei, poeder van oerprei

Pasta, boskippoeder, artisjok

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Ananas, laurier-ijs, sabayon

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.