Klaverblaadje

Zomer En dan is het zomer! Na de warmte van de afgelopen tijd schiet alles de grond uit en dat geeft Rieno inspiratie voor veel lekkere gerechten in het nieuwe menu. We starten met een zalig gerecht van doperwt met onze huisgerookte zalm. In het menu zonder...

Bamboe en buiten eten Wat heerlijk, we hebben al een paar keer het diner kunnen serveren op ons terras! Dat maakt het uiteten nog iets specialer, want zo vaak halen we in Nederland geen temperaturen waarmee we 's avonds nog aangenaam buiten kunnen eten. We passen ons...

Hostascheuten en het witte goud Rabarber, venkelkruid en groene asperges ploppen de grond uit! Dat geldt ook voor de hostascheuten met hun lichthartige smaak die wat lijkt op asperges en die enorm lekker zijn! We serveren ze in het menu zonder vlees en vis en combineren...

Groei en bloei In de tuin staan al veel bomen volop in de bloesem en kruiden en groenten beginnen te groeien. De natuur ontwaakt en we hebben weer volop inspiratie. Op dit moment oogsten we daslook uit het voedselbos. Daslook is een wilde plant verwant aan de...

Morieljes We houden ontzettend veel van de natuur en we zijn dan ook blij met onze stek in de Vierhoutense bossen. Veel van onze gasten combineren hun bezoek aan ons met een wandeling of fietstocht. We worden blij van hun enthousiaste verhalen over het wild wat ze...

Zwartmoeskervel en Mècorino We zitten middenin het winterseizoen en koudere en minder koude periodes wisselen elkaar af. Ook in de winter gaan we elke week naar onze bostuin in voedselbos De Smallekamp. Er zijn genoeg klusjes te doen en we kunnen er het een en ander...

Proost op het nieuwe jaar We beginnen deze nieuwsbrief natuurlijk met onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. We proosten op een goed en gezond 2023! We zijn heel erg dankbaar voor alle lieve gasten die we in 2022 mochten verwennen. Dankbaar zijn we ook voor de...

De laatste maand van het jaar Het is bijna december en dan begint de feestmaand. We serveren nog twee prachtige menu's voor we het nieuwe jaar ingaan. Deze menu's vindt u helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Vanaf 22 december serveren we ons kerstmenu. Mochten we u dit jaar niet...

Volop herfst  De herfstvakantie is voorbij, maar buiten is het volop genieten van de herfstkleuren. Geniet ervan tijdens een rit naar ons restaurant of als u een wandeling of fietstocht hier op onze prachtige Veluwe maakt. Ook op onze kaart is de herfst volop aanwezig. Rieno kookt...

Van nazomer naar herfst Langzaam gaan we van de nazomer over in de herfst. Een prachtige tijd, waar wijzelf ook altijd van genieten. Op de kaart staan dan ook al wat gerechten met mooie herfstingrediënten. Van slagerij Ter Weele is er Veluws hert, waarvan we als...