Daslook

Daslook

Groei en bloei

In de tuin staan al veel bomen volop in de bloesem en kruiden en groenten beginnen te groeien. De natuur ontwaakt en we hebben weer volop inspiratie. Op dit moment oogsten we daslook uit het voedselbos. Daslook is een wilde plant verwant aan de knoflook en lid van de narcisfamilie. De bladeren zijn te gebruiken, maar ook de bloemen en het knolletje. Rieno heeft van het blad een zalige olie gemaakt, die u tegenkomt in ons nieuwe menu.

We kunnen nu ook al voorbereidingen treffen voor ons volgende menu. De magnolia komt in bloei en we gaan de heerlijke bloemknoppen plukken in het voedselbos, maar ook bij een dorpsgenoot die een prachtige boom heeft staan en waar we mogen plukken. Hugo is ook al enthousiast en gaat graag mee plukken.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Pasen en zondagopeningen

9 en 10 april is het Pasen. Voor veel mensen de start van het voorjaar en vrolijkheid en de kleur geel speelt vaak de hoofdrol. Rieno heeft een geweldig dessert gemaakt met advocaat want dat hoort toch een beetje bij Pasen. In plaats van met brandewijn heeft hij de advocaat met limoncello gemaakt, omdat in het dessert ook bereidingen van citroen zitten en hazelnoten (denkend aan het hazelino-gebakje).
Om het (paas)feest compleet te maken heeft Laura een knalgeel alcoholvrij aperitief gemaakt met kurkuma uit onze kas en appelsap.

Dit jaar zijn we met Pasen geopend voor het diner op zondag (eerste paasdag). Het schema voor de maand april voor de zondagen ziet er als volgt uit:

2, 9 (Pasen ) en 16 april open voor diner
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 17.30 en 19.00 uur.

23 april open voor lunch
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. 

Voor lunch en diner op zondag heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen.
Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205.

Ons menu

Mierikswortel, makreel, appel, raapsteelzalf, komkommer, gerookte melk

Biet, coquille, zure room, ansjovis

Ui, heilbot, spinazie, vis jus, radijs

Bloemkool, kalfszwezerik, langoustine, kreeftenjus

Daslook, pulled lamsschouder, little gem, mini-friet, sangles-kaas

Koolrabi, diamanthaas, stroganoff

Selectie van 4 kazen met kweepeerjam

Citroen, hazelnoot

Ons menu zonder vis en vlees

Raapsteelsalade, mierikswortel, appel, komkommer, gerookte melk

Ui, spinazie, croutons, radijs

Bietenbal, zure room, biet

Stroganoff, pasta, koolrabi

Selectie van 4 kazen met kweepeerjam

Citroen, hazelnoot

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.