Roos & koninkje

Roos & koninkje

Zomer

En dan is het zomer! Na de warmte van de afgelopen tijd schiet alles de grond uit en dat geeft Rieno inspiratie voor veel lekkere gerechten in het nieuwe menu. We starten met een zalig gerecht van doperwt met onze huisgerookte zalm. In het menu zonder vis en vlees combineren we de doperwt met geitenkaas van de Molkerei uit Friesland, waar Els Hartog aan de rand van de Waddenzee op ambachtelijke wijze kaas maakt.

Ook het dessert staat in het teken van de zomer met een smakelijk huwelijk tussen roos en zomerkoninkjes. De roos geeft aan dit dessert een zachtbloemige en mildzoete smaak.

Aperitieftip: rozenblaadjes zijn ook een van de ingrediënten in onze eigen K4-gin. Probeert u eens een lekkere frisse gin-tonic als aperitief!

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Zomersluiting

Omdat onze regio dit jaar als eerste schoolvakantie heeft, gaan ook wij vroeg met vakantie. U kunt nog komen genieten tot en met de lunch van zondag 16 juli, daarna zijn we tot en met 10 augustus gesloten. Wij verwelkomen u graag weer vanaf vrijdag 11 augustus.

Zomerse zondagen

Culinair genieten kan bij ons van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur. Op de zondagen is er afwisselend lunch en diner.
Het schema voor juli ziet er voor de zondagen als volgt uit:

Zondag 2 en 9 juli open voor diner
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 17.30 en 19.00 uur.

Zondag 16 juli open voor lunch
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur.

Voor lunch en diner op zondag heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen.

Geurige hondsroos

Ons menu met vis en vlees

Doperwt, gerookte zalm, basilicum, kappertjes

Venkel, scholfilet, ui, komkommer

Sla, coquille, champagne, haringkuit

Bloemkool, kalfszwezerik, kerrie, jus

Snijboon, lam, paprika

Biet, reefilet, reebitterbal, lamsoren

Appel, eendenlever, granité

Selectie van 4 kazen met jam

Aardbei, cheesecake, citroen, roos

Ons menu zonder vis en vlees

Doperwt, geitenkaas van de Molkerei, basilicum, kappertjes

Venkel, sla, ui, komkommer

Snijboon, couscous, paprika

Biet, pasta, lamsoren

Selectie van 4 kazen met jam

Aardbei, cheesecake, citroen, roos

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.