Rabarber en meer

Rabarber en meer

Hostascheuten en het witte goud

Rabarber, venkelkruid en groene asperges ploppen de grond uit! Dat geldt ook voor de hostascheuten met hun lichthartige smaak die wat lijkt op asperges en die enorm lekker zijn! We serveren ze in het menu zonder vlees en vis en combineren ze met asperges en de Nederlandse geitenkaas Picobello.
De meimaand is dé maand voor asperges en voor wie wel vis eet combineren we het witte goud met ceviche van zeebaars.
U vindt beide menu’s onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

De feestdagen in mei en zondagslunch

De maand mei is dit jaar echt een bijzondere maand!  Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren vallen dit jaar allemaal in mei. Een gezellige maand met voor veel mensen een paar extra dagen vrij.
Wij zijn op al deze dagen geopend, behalve op tweede pinksterdag.
Op zondag 14 mei (Moederdag) zijn we open voor de lunch.
Het schema voor de maand mei voor de zondagen ziet er als volgt uit:

Zondag 7, 21 en 28 mei open voor diner
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 17.30 en 19.00 uur.

Zondag 14 mei open voor lunch
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. 

Voor lunch en diner op zondag heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen.
Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205.

Ons menu met vis en vlees

Asperges, ceviche van zeebaars, daslookzalf, geraspte zalm

Zuring, rogvleugel, witlof, bisque, garnalen

Prei, coquille, artisjok

Uitjes, kalfszwezerik, raapsteel, ossenworst

Andijvie, filet van Puttense waterbuffel, mosterd, aardappel

Granité van appel, eendenlever

Selectie van 4 kazen met jam

Rabarber, magnolia, Zwitserse room, bladerdeeg

Ons menu zonder vis en vlees

Hostascheuten, Picobello-kaas, asperges, daslookzalf,

Prei met artisjokbereidingen

Uitjes, bietenbal, raapsteel

Andijvie, risotto, mosterd

Selectie van 4 kazen met jam

Rabarber, magnolia, Zwitserse room, bladerdeeg

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.