Terug

Terug

HARTJE ZOMER

Het is hartje zomer en de komende tijd is het volop genieten van het mooie weer en zomerse gezelligheid. Wij hebben onze vakantie erop zitten en hebben lekker kunnen ontspannen en volop genoten van alle boevenstreken van onze zoon Hugo. We hebben Luxemburg, de Elzas en de Jura bezocht, waar we heerlijke wijnen hebben ontdekt.

Nu hebben we er vooral heel veel zin om onze gasten weer te mogen ontvangen.
Wij hebben jullie best wel gemist en jullie ons ook, want we hebben tijdens onze vakantie veel reserveringen binnengekregen voor de komende tijd. Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn we al volgereserveerd, maar vanaf zondag 13 augustus is er weer plaats. Dat is natuurlijk super en het was ook fijn om de lieve berichtjes te lezen van mensen die ons een fijne vakantie wensten.

Tijdens onze vakantiesluiting hebben we ons pand nog verder verduurzaamd. Zo is er een nieuwe afzuiginstallatie met speciale filters geplaatst en zijn er heel veel lampen vervangen door ledlampen.

Rieno heeft zich volop door de zomer laten inspireren, dus we starten met twee menu’s vol zomerse ingrediënten. Bekijk ze onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

MOERASSPIREA

De afgelopen tijd heeft de moerasspirea volop gebloeid. De roomwitte bloemen hebben een florale nootachtige smaak en Rieno verwerkt ze in een gerecht met kalfszwezerik.
Langs het water en in slootjes bij weilanden is veel eetbaars te vinden, waarvan je niet verwacht dat het zo lekker smaakt. De moerasspirea is er een prachtig en heerlijk voorbeeld van.

ZOMERSE ZONDAGEN

Culinair genieten kan bij ons van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur. Op de zondagen is er afwisselend lunch en diner.
Het schema voor augustus en begin september ziet er voor de zondagen als volgt uit:

Zondag 13 en 27 augustus open voor diner
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 17.30 en 19.00 uur.

Zondag 20 augustus en 3 september open voor lunch
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. 

Voor lunch en diner op zondag heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen.

ONS MENU MET VIS EN VLEES

Tomaat, gegrilde grietfilet

Paprika, dorade, veldsla, mosselen

Spitskool, eend, sperzieboon, laurier, inktvis

Rode biet, kalfszwezerik, ui, moerasspirea

Courgette, runderstoof, diamanthaas, bladerdeeg, koolrabi

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Blauwe bes, ruby chocolade, bosbes

ONS MENU ZONDER VIS EN VLEES

Tomaat, gegrilde kaas van de Vreugdehoeve

Paprika, veldsla, sperzieboon

Rode biet, ui, moerasspirea

Spitskool, courgette, koolrabi, laurier

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Blauwe bes, ruby chocolade, bosbes

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.