doneren

doneren

Een beetje voorjaar

De dagen worden langer, het zonnetje schijnt vaker, alles ontwaakt uit de winterslaap. Dat geldt ook voor onze bostuin op de Smallekamp. In ons nieuwe menu (dat vindt u verderop in deze nieuwsbrief) hebben we weer veel prachtige ingrediënten uit Smallekamp, zoals dennentoppen en driekantig look. Ook onze broodjes verrijken we met heerlijke kruiden uit de tuin.

De nieuwe amuses, zoals die met winterpostelein met een (sneeuw)poeder van olijfolie, vallen weer in de smaak bij veel gasten en dat geldt ook voor het predessert van ‘losse’ cheesecake met grapefruit.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

donatie

U weet waarschijnlijk dat we jaarlijks samen met onze gasten een goed doel ondersteunen. Op onze tafels staat een kaartje waarop u daarover kunt lezen. Deze kaartjes zijn door ontwerper Henri Haverkamp belangeloos ontworpen en gedrukt.
Aan iedere gast vragen we een vrijwillige bijdrage van € 1,- voor de amuses, Rieno’s zelfgemaakte brood en het Veluws kraanwater.
Dankzij u hebben we tot eind 2021 € 2977,- opgehaald, een mooi bedrag waar we u erg dankbaar voor zijn en waar we trots op zijn.

Onze eerste gedachte was dat we het aan een lokaal doel zouden schenken. Maar met de verschrikkelijke beelden van de oorlog in Oekraïne op het netvlies hebben we besloten dat het bedrag daar naartoe gaat.
We hebben het bedrag inmiddels gestort op Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties, waarmee we een steentje hebben bijgedragen aan de hulpverlening aan de slachtoffers van deze vreselijke oorlog.

Zondagslunch 27 maart

Op zondag 27 maart is het weer tijd voor de volgende zondagslunch! U kunt kiezen uit onze twee menu’s (zie hieronder) vanaf 4 gangen. Aankomsttijd is tussen 12.00 en 13.30 uur.
We zien uw reservering graag tegemoet. Reserveren kan 24 uur per dag via onze website.

Met twee menu’s is er voor elk wel wat wils. Laura belt iedereen ook nog even na om te informeren welk menu men wenst te eten en of er nog aanpassingen wenselijk zijn. De actuele menu’s staan altijd hier op de website.

Ons menu

Eend uit Ermelo, koolrabi, Zwolse mosterd

Rogvleugelfilet, witlof, Paölke-kaas, dressing van onze eigen Walchestersaus

Kalfszwezerik, Hollandse garnalen, andijvie, kreeftensaus

Diamanthaas, aardappel, raapsteeltjes, oesterzwam

Eendenlever, desem, oude kaas , uiensoep

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Karameldessert van natuurlijke suikers
met banaan en dennentop

Ons menu zonder vis en vlees

Chips, koolrabi, pimpernel, paddenstoelpoeder

Paölke-kaas witlof, dressing van onze eigen Walchestersaus

Falafel, gepocheerd ei, andijvie

Risotto, zwartmoeskervel, kerrieprei, poeder van oerprei

Pasta, raapsteeltjes, oesterzwam

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Karameldessert van natuurlijke suikers
met banaan en dennentop

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.