Courgette

Courgette

Goede reacties

Onze eerste maandelijkse menuwisseling is goed verlopen. Nu Rieno alleen in de keuken staat is het erg fijn om als het menu wisselt een extra dag dicht te zijn om alles goed voor te bereiden.
Als extraatje gaan we de zondag ervoor open voor de lunch en daar was zoveel animo voor dat alle drie de zondagslunches dit jaar zijn volgeboekt.

Het nieuwe menu is vorige week ingegaan en we mochten er al veel goede reacties op ontvangen. Als voorgerecht bedacht Rieno een mooie ‘surf ’n turf’ combinatie van witte tonijn met fazant. En er is prachtig Veluws hert als hoofdgerecht. Het volledige menu vindt u hieronder.

Hartelijke groet,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Menu tot en met 14 november

Fazant, gebrande witte tonijn,
schorseneren, tonijnmayonaise,
zalf van rode basilicum, shisopurper

Heilbotfilet, gedroogde tomaat,
augurkennat,
verse gember, spinazie

Kreeftenbisque,
Hollandse garnalen, raapjes,
garnalenpoeder, zwartmoeskervel

Kalfssukade en kalfszwezerik,
boerenkool en pesto

Gebakken eendenlever,
zoetzure pompoen, stuifmeelkorrels

Filet van het Veluws hert, oerprei,
savooienkool, knolselderij, aardappel,
krokante ham van hert

Selectie van vier kazen met
zelfgemaakte jam

Appeltaart, fenegriek, korstdeeg,
speculaasroom, zoethout panna cotta,
roomijs, appelgel

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75

6 gangen € 70,00
5 gangen € 60,00
4 gangen € 50,00
3 gangen € 40,00

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons, liefst bij de reservering. We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Courgette-cocktail

Dit jaar hadden we enorm veel courgettes in onze moestuin. Zoveel dat we ze zelfs meegaven aan gasten omdat we ze in de keuken niet opkregen.
De rijke oogst courgettes inspireerde Laura tot het bedenken van een nieuwe alcoholvrije cocktail. De courgettes werden kort gekookt en het vrijgekomen vocht werd de basis voor een courgette-cocktail. Samen met rijpe szechuanpeperkorrels en veel verveine uit onze bostuin in De Smallekamp is het een heerlijk fris alcoholvrij aperitief geworden. Vraagt u ernaar als u de komende tijd bij ons bent.

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.