kerst & zondag lunch

kerst & zondag lunch

KLASSIEKER: CRÊPE SUZETTE
Het nieuwe menu barst weer van het lekkers! Voor wildliefhebbers is er fazant, haas en hert en er zijn seizoensgroenten als schorseneren, rodekool, aardpeer, boerenkool en pompoen.
Voor het dessert gaan we terug in de tijd met de fantastische klassieker crêpe suzette. Dit nagerecht bestaat uit een flensje in een gekarameliseerde saus met sinaasappel. Wij zijn er zelf verzot op!
De nieuwe menu’s vindt u zoals altijd weer onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

KERSTMENU OOK OP 22, 23 EN 24 DECEMBER
Wat is het jaar omgevlogen! Binnenkort is het alweer december. Ook dit jaar ontvangen we u graag in de feestmaand in een sfeervol versierd restaurant.
Omdat we al bijna vol zitten op beide kerstdagen, serveren we ons kerstmenu dit jaar ook op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 december.
Een relaxed diner bij ons is een heerlijke culinaire aftrap voor de vaak drukke feestdagen. De samenstelling van het kerstmenu maken we later bekend, maar u kunt nu al reserveren voor 22, 23 of 24 december.

.

KADOTIPS VOOR DE FEESTDAGEN
December is de feestmaand en wat is er leuker dan iemand verrassen met een culinair cadeau? Denk dan eens aan een Klavertje Vier kadobon die u in elk gewenst bedrag bij ons kunt aanschaffen.
Of een pakket met onze huisgemaakte lekkernijen zoals basilicum-olijfolie, champagnedressing, gevogelte- of wildjus, onze variant op Tia Maria, advocaat, soep of bonbons. Bekijk alle mogelijkheden hier op onze website.
Het is fijn als u vooraf even contact opneemt via telefoon 0577- 411205 om uw wensen te bespreken, dan zorgen we dat de producten van uw keuze er zijn en pakken we het mooi voor u in.
ZONDAGSLUNCH 3 DECEMBER
Op zondag 3 december is er weer een zondagslunch. Een ideale gelegenheid voor wie van lunchen houdt of voor wie liever niet in het donker naar ons toekomt.
U kunt reserveren voor een a
ankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. 

Voor de zondagslunches heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen. Uiteraard bellen we u nog even om bijzonderheden door te nemen.

ONS MENU MET VIS EN VLEES

 Roodlof, fazant, kerrie, zalm, schorseneren

Wortel, schelvis, ui, mosselen, sereh

Champignons, kalfszwezerik, ham, comtékaas

Rodekool, hazenbout, spruitjes

Aardpeer, Veluws hert, boerenkool, pompoen
– 
Selectie van 4 kazen met appelstroop

Sinaasappel, crêpe suzette, vanille-ijs

ONS MENU ZONDER VIS EN VLEES


Witlof, roodlof, schorseneren, kerrie

Champignons, comtékaas, artisjok, ui

Spruiten, gemarineerde rodekool, peterseliewortel

Pompoenrisotto, boerenkool, aardpeer

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Sinaasappel, crêpe suzette, vanille-ijs

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.