Menukaart met kleine gerechtjes
De horecalockdown duurt alweer bijna twee maanden. Zelf hebben we ook weer zin om lekker uitgebreid te tafelen en te genieten. Daarom hebben we een thuismenu samengesteld met kleine gerechtjes om uzelf en uw huisgenoten (en misschien wel die ene persoon die op visite mag komen) te verwennen.
Met deze gerechtjes stelt u zelf uw maaltijd samen. Zo kunt u lekker veel proeven en variëren. De meeste gerechtjes zijn rond de 40 tot 50 gram. U kunt ze eten als een menu, maar het is ook heel leuk om de tafel er mee vol te zetten en ze gezellig te delen.
Op de kaart staan zo’n 30 gerechtjes, waaronder ravioli, risotto, soep, garnalen, coquille, kreeft, skrei, steak tartare, sukade, tournedos, desserts en patisserie.
Voor de broodnodige variatie, maar ook om het lekkers uit de bostuin erin te verwerken, vervangen we zeer regelmatig een gerechtje.
Borreltip: sommige gerechtjes zijn ook heerlijk om als borrelhapje te eten. Zo stelt u zelf simpel uw eigen borrelschaal samen. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons heerlijke zuurdesempartybrood met bitterballen, carpaciorolletjes, steak tartare, onzer huisgerookte zalm (zie de foto), sushi en rosevalchips met cheddar en Pulp Fictionsaus? |
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.