Thuismenu

Zo werkt het:

 

1. U kiest van de thuismenukaart.
2. U kiest uw afhaaldag: vrijdag t/m zondag na 17.15 uur.
3. U belt uw bestelling door van vrijdag t/m zondag tussen 12.30 tot 14.00 uur via telefoon 06-11370383.
4. Bij uw telefonische bestelling bespreken we de afhaaltijd.
5. Wij sturen u een betaalverzoek.
6. Na betaling haalt u uw bestelling af op de afgesproken dag en tijd.

 

Kleine gerechtjes menu

 

In februari doen we het eens anders. Op onze menukaart vindt u kleine gerechtjes waarmee u zelf uw maaltijd samenstelt. Zo kunt u lekker veel proeven en variëren.

De meeste gerechtjes zijn rond de 40 tot 50 gram.

U kunt ze eten als een menu, maar het is ook heel leuk om de tafel er mee vol te zetten en ze gezellig te delen.

Voor een volwaardige maaltijd kunt u als vuistregel aanhouden:

kleine eters 4 gerechtjes, grote eters 6 gerechtjes.

Tip: de gerechtjes zijn ook heerlijk om later op de avond als borrelhapje te eten. Zo stelt u zelf simpel uw eigen borrelschaal samen!

Vis & schaal- en schelpdieren

Skrei à la ceviche (rauw gemarineerd), komkommer, driekantig look, paprika, crème van gepofte sjalot € 4,25
Hollandse garnalen, whiskysaus, little gem € 5,75
*Paling, aardpeer, appelstroop, palingzalf, appel € 8,25
Kwart kreeft, ei, hollandaisesaus, winterpostelein € 9,75
Koudgerookte zalm, knolselderij, szechuanpeper, citroen, crème fraîche € 4,75
Coquille, panna cotta van pastinaak, venkelchips, radijs, haringkuit € 6,25

Vlees

*Gebakken eendenlever, calvadoskaramel, appel € 9,75
Runder erwtensoepje€ 1,75
Carpacciorolletjes, kaas, sla, pijnboompitten € 4,50
Steak tartare, cress, kwarteleitje, vliegviseitjes, zalf van eekhoorntjesbrood, croutons € 4,75
*Zuurdesemtosti, buffelham, kaas, currysaus € 3,25
*Bitterballen van hert, haas, lam, wildzwijn en buffel
met pittige mosterdmayonaise
€ 8,50
*Tournedos van de Hollandse ossenhaas, spruitjes, preicrème, witlof € 8,25
*Sukade, zuurkool uit 't vat, aardappelpoffertjes, kruim van beef jerky, zalf van laurier, cress€ 5,25
* warm gerecht

Vegetarische gerechten

Rosevalchips, cheddarkaas, Pulp Fictionsaus, bosui, Chinese kool € 4,50
*Tarte tatin van venkel, honing,
ijs van geitenkaas en dragon
€ 8,75
*Ravioli, artisjokcrème, eeuwige moes, tomatensaus € 8,25
Sushi, komkommer, ei, avocado, wakame, sojasaus € 4,50
*Sojabonen, zeezout € 2,50
*Risotto, zwartmoeskervel, Comtékaas € 7,50
*Tomatensoepje of champignonsoepje € 1,25
Zuurdesembol, zuurdesemkrokant, zoute boter, driekantig look, crème fraîche, salsa verde, mozzerella knoflookdip€ 5,75
*Polderfriet en mayo € 3,50
* warm gerecht

Desserts & patisserie

Bananeneclair, bananenijs € 6,50
Hazelino met eekhoorntjesbrood,
ijs van eekhoorntjesbrood
€ 6,50
Chocoladeproeverij € 6,50
Selectie van 3 kazen met jam van vossenbessen € 5,25
Appeltaartje met slagroom € 2,50
Advocaat met slagroom € 3,75
Doosje bonbons € 4,75

Advies voor bijpassend drankje

Graag adviseer ik een bijpassende fles wijn een biertje of alcoholvrije cocktail.

Op al onze dranken geven wij 10% korting.

Als u geen hele fles wilt kunt u er ook voor kiezen om een verpakte wijn te kiezen.

We hebben vier wijnen geselecteerd die u thuis in een mooi glas kan schenken.

Wit licht, plezierig en fris Terras d’uva  : genoeg voor 1 glas € 2,25

Wit karakteristieke Chardonnay, stevig Dom Doriac : genoeg voor 1 glas € 2,75

Rood bessig fruit Mas de Laurier  : genoeg voor 1 glas € 2,25

Rood rijke Malbec Fabre Montmayou  : genoeg voor 1 glas € 2,75

‘Iets van Rieno’, lekkers voor thuis

ProductEenheidPrijs
Olijfolie met basilicum100 ml€ 5,40
Soja-sesamdressing100 ml€ 4,60
Basilicumdressing100 ml€ 4,25
Champagnedressing100 ml€ 4,40
Balsamicodressing100 ml€ 3,20
Kalfsjus*125 ml€ 3,25
Gevogeltejus*125 ml€ 3,25
Wildjus*125 ml€ 3,25
Lamsjus*125 ml€ 3,25
Bonbons per 100 gram€ 4,75
Rieno’s ‘Tia Maria’100 ml€ 5,75
Rieno’s ‘likeuren’100 ml€ 5,75
Rieno’s advocaat125 ml€ 3,25

Alle huisgemaakte producten worden zonder conserveringsmiddelen bereid.
Statiegeld € 0,50 per flesje olie en dressing.
*Dubbel getrokken, puur product.