08 jan Proef van de nieuwe kaart
|
||||
|
||||
|
||||
Proef van de nieuwe kaartVanaf vrijdag 10 januari gaat de nieuwe winterkaart in. Met vertrouwde gerechten, maar ook wat nieuwe combinaties. Voor de wildliefhebbers is er reebout, hertenbout en wild zwijn, natuurlijk van onze eigen Veluwe. Er zijn weer lekkere sliptongen en er is een fijn vegetarisch gerecht van pasta met schorseneren, gebakken spruitjes en gepocheerd ei. Rieno heeft kalfshaas gecombineerd met langoustine, zuurkool en bundelzwammetjes, wat een heerlijk gerecht oplevert. En voor de dessertliefhebbers is er een taartje van pure chocolade, ijs van eekhoorntjesbrood en butterscotchsaus. Komt u snel proeven? |
|
Zondagslunch 12 januariOok dit jaar verrassen we u weer culinair tijdens de lunches op de tweede zondag van de maand. Op 12 januari staat de lunch in het teken van een proeverij van de nieuwe kaart, geserveerd in 5 kleine gerechten. Dit is het menu: Triple-crèmekaas, sinaasappelpapier, rodekool Prijs: € 28,50 exclusief dranken. |
Dry January: Cocktail Salie & Tonic‘Dry January’: de maand waarin steeds meer mensen alcohol laten staan in het teken van hun gezondheid. Voor hen – en voor wie het niet altijd alcohol hoeft te zijn – delen we graag de receptuur van een van onze alcoholvrije cocktails, de ‘Salie & Tonic’. Ingrediënten siroop (voor ca. 20 cocktails) Nodig voor de cocktail Bereiding siroop Bereiding cocktail |
|
WintersluitingVan maandag 27 januari tot en met donderdag 13 februari zijn we gesloten in verband met onze jaarlijkse wintervakantie. Vanaf vrijdag 14 februari (Valentijnsdag!) staan we weer voor u klaar. |
|
|
|
|
|
|
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.