Out of the box

Out of the box

We blijven nog steeds voor u thuis koken

De kogel is door de kerk: de restaurants mogen in december niet open. Dat vinden we heel jammer, want we hadden ons erop verheugd om u heerlijk in de watten te leggen. Aan de andere kant hadden we er al een tijd rekening mee gehouden. De hoge corona-besmettingscijfers gaven immers geen aanleiding tot optimisme. Dat betekent dat we de komende tijd nog steeds onze thuismenu’s voor u koken en dat we allerlei extra lekkernijen gaan maken.

Hartelijke groet,
Laura & Rieno

Feestelijk eten van ontbijt tot diner

De rest van december gaan we er een feestelijke maand van maken. Alles staat in het teken van samen thuis genieten. We maken de dag compleet met een heerlijk ontbijt, of voor de langslapers een fijne brunch en we nemen de tijd om lekker te lunchen en te dineren.
En wij gaan u daarbij culinair ondersteunen. Met een enkel onderdeel, een gerecht, een hapje of een compleet menu. De komende tijd vindt u op onze website – naast het keuzemenu en het weekendmenu – steeds meer (feestelijke) producten of gerechten die los te bestellen zijn. Een greep uit de gerechten waar we aan denken en die u wellicht de komende tijd bij ons kunt bestellen:

Briochebrood, croissants, zuurdesembrood, eclairs, soezen, taartjes, omelette sibérienne en bonbons met bijzondere vullingen.
Hartige voorbeelden zijn een plateau fruits de mer, oesters op elke gewenste wijze, klassieke huzaren- of zalmsalade, gerookte zalm, steak tartare, gamba’s, hazenrugfilet, beef wellington, kalfszwezerik, een gerecht met (een halve of hele) kreeft, gebakken lever of een terrine van lever. Uw eigen suggesties zijn  zeker welkom!

Laura ondersteunt u graag met een advies voor een bijpassende wijn, een alcoholvrije cocktail of bijpassende thee.
Houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod.

Out of the box

Als aanvulling op de gerechten hierboven, kunt u zelf ook ingrediënten, producten of gerechten aandragen.
U kunt bijvoorbeeld een ingrediënt aandragen waar u zelf lastig aan kunt komen. Of een hoofdgerecht of nagerecht kiezen wat al jaren misukt als u het zelf maakt of waarover u heeft gelezen. Of dat gerecht dat u ooit in een restaurant gegeten heeft en dat u altijd bijgebleven is.
Rieno en Steven maken het graag voor u en u hoeft het alleen nog maar zelfs warm te maken of uit de koelkast te halen. U dekt de tafel en gaat heerlijk genieten met de mensen die u graag ziet. Is het alleen voor uzelf? Of voor 7 personen? U zegt het maar!

Weekendmenu 11, 12 en 13 december

Bolletjes met zoute boter

Amuse van romanesco-bloemkool, walnoot en komkommer

Hollandse garnalen op 2 manieren, aardpeer, miso, sambay, oerprei, appel, venkel en dillezalf

Hertenrugfilet, crème van schorseneren, brioche van hert, rode kool

Chocoladetaartje met huisgemaakte ‘Baileys’ en vanille-ijs

Bonbons

Prijs € 36,00 p.p.
Het weekendmenu wisselt wekelijks, op de website vindt u het actuele menu en de bestelinformatie. Voor dit menu geldt dat het niet onbeperkt verkrijgbaar is, dus bestelt u tijdig!

De verkoop van producten uit onze keuken bij Supermarkt Mulder in Vierhouten is een groot succes en daar zijn we heel blij mee. Ze geven een extra steuntje in de rug in deze lastige tijden.
Nieuw zijn de macarons van eekhoorntjesbrood met een vulling van zoute karamel en melkchocolade. Verder is er erwtensoep op basis van rundvlees, pompoensoep, stoofperen, advocaat en een heerlijke kerstcake.

Houdt u er rekening mee dat het assortiment wisselt en dat de voorraad verse producten bij Mulder beperkt is. Wilt u verzekerd zijn een van deze producten, bestel ze dan bij ons en haal ze bij ons af op vrijdag, zaterdag en zondag.
De bestelinformatie vindt u op onze website.

Keuzemenu

Voorgerechten
Gerookte rosbief van hert met bietensalade
of
Filet americain van grofgesneden ossenhaas,
ui, rettich, augurk, oude kaas
of
Huisgerookte zalm, knolselderijcrème, krokante zalmhuid, bleekselderij
of
Wildzwijnrouleau, zalf van vijf spices, wildzwijnham,
Japanse radijs, zwarte knoflook, pompoencrème
of
Koolraap, vadouvan, eeuwige boerenkool, paarse wortel, aardpeer

Hoofdgerechten
Hazenbout, aardappelpuree, stoofpeer
of
Sliptong, ovenaardappel, gestoofde knolselderij
of
Hertenbiefstuk, hässelback-aardappel, rode kool
of
Parelhoender, pofaardappel met crème fraîche, witlof met ham en kaas
of
Vegetarische lasagne van pasta, wortel, zuurkool, kaas

Nagerechten
Advocaat met slagroom
of
Selectie van 3 soorten kaas, kweepeerstroop
of
Arretjescake, kweepeercrémeux, slagroom
of
Chocolademousse met zoute karamel

Prijs € 28,50 p.p.
Het keuzemenu wisselt met enige regelmaat, op de website vindt u het actuele menu en de bestelinformatie. 

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.