Voorgerechten
Gerookte rosbief van hert met bietensalade
of
Filet americain van grofgesneden ossenhaas,
ui, rettich, augurk, oude kaas
of
Huisgerookte zalm, knolselderijcrème, krokante zalmhuid, bleekselderij
of
Wildzwijnrouleau, zalf van vijf spices, wildzwijnham,
Japanse radijs, zwarte knoflook, pompoencrème
of
Koolraap, vadouvan, eeuwige boerenkool, paarse wortel, aardpeer
Hoofdgerechten
Hazenbout, aardappelpuree, stoofpeer
of
Sliptong, ovenaardappel, gestoofde knolselderij
of
Hertenbiefstuk, hässelback-aardappel, rode kool
of
Parelhoender, pofaardappel met crème fraîche, witlof met ham en kaas
of
Vegetarische lasagne van pasta, wortel, zuurkool, kaas
Nagerechten
Advocaat met slagroom
of
Selectie van 3 soorten kaas, kweepeerstroop
of
Arretjescake, kweepeercrémeux, slagroom
of
Chocolademousse met zoute karamel
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.