Ons menu tot en met 12 december
Sliptongfilets, wildzwijnsham, pompoen, dragon
–
Grietfilet, Noilly Prat-saus, oerpreipoeder, preistoof
–
Kalfszwezerik, rivierkreeftjes,
kreeftensaus, gefermenteerde witte kool
–
Eendenlever, ossenworst, oude kaas, knolselderij, appelstroop
–
Fazant, boerenkoolbereidingen, pancetta
–
Filet van het Veluws hert, schorseneren,
gratin, poeder van boskip
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam
–
Pure chocolade, biet, peer, vijgenbladzalf
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75
6 gangen € 70,00
5 gangen € 60,00
4 gangen € 50,00
3 gangen € 40,00
Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, geeft u het dan door bij de reservering. We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
|
|
|
|
|
Ons menu zonder vlees en vis
Chips, augurk, oude kaas, pompoen
–
Vacherin Mont d’Or, laagjes knolselderij,
gefermenteerde witte kool, saus van Hollandse champignons
–
Risotto, zwartmoeskervel, kerrieprei, poeder van oerprei
–
Pasta, boskippoeder, bereidingen van boerenkool
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam
–
Pure chocolade, biet, peer, vijgenbladzalf
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75
6 gangen € 60,00
5 gangen € 52,00
4 gangen € 44,00
3 gangen € 36,00
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Restaurant Klavertje Vier
Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl
Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.
[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief |
|
|
Sorry, the comment form is closed at this time.