Buiten & 17 jaar

Buiten & 17 jaar

Bamboe en buiten eten

Wat heerlijk, we hebben al een paar keer het diner kunnen serveren op ons terras! Dat maakt het uiteten nog iets specialer, want zo vaak halen we in Nederland geen temperaturen waarmee we ’s avonds nog aangenaam buiten kunnen eten.

We passen ons met het eten en de dranken graag aan aan de meer zomerse temperaturen. Zo schenken we bijvoorbeeld heerlijk frisse en aromatische pinot blanc en pinot gris bij het nieuwe menu en is er een amuse met bamboe.
Op dit moment schiet de bamboe uit de grond. We oogsten een speciaal en lekker soort bamboe in het voedselbos, waarvan de jonge scheuten heerlijk knapperig zijn. De plant heeft een delicate, frisse smaak en een zacht-zoetige nasmaak. We serveren hem in de amuse gecombineerd met lavas.
Wilt u weten wat er nog meer voor lekkers op de nieuwe kaart staat? U vindt beide menu’s onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Zeventien jaar en zondagslunch

Deze maand is het alweer 17 jaar geleden dat we Klavertje Vier zijn begonnen. Sommige gasten komen hier al vanaf het begin en zijn met ons meegegroeid. Daar zijn we heel dankbaar voor en het is ook wel heel bijzonder!

De weersvooruitzichten voor juni zien er goed uit en het is een mooie maand om op zondag te lunchen op het terras of om zalig te komen dineren. Zoals u vast weet zijn we voor het diner geopend vanaf 17.30 uur van woensdag tot en met zaterdag. Op de zondagen is er afwisselend lunch en diner.
Het schema voor de maand juni voor de zondagen ziet er als volgt uit:

Zondag 4 juni open voor diner
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 17.30 en 19.00 uur.

Zondag 11 en 25 juni open voor lunch
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur.

Voor lunch en diner op zondag heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen.
Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205.

Ons menu met vis en vlees

Koolrabi, kreeft, koude Hollandaise, ossenhaas, asperges

Asperges, schol, ei, daslook, ui

Bloemkool, coquille, oude kaas, croutons

Prei, kalfszwezerik, garnalen, artisjok

Doperwt, vier bereidingen van het Eper graslam,
couscous, paprika

Granité van appel, eendenlever

Selectie van 4 kazen met jam

Panna cotta, framboos, tijm

Ons menu zonder vis en vlees

Hostascheuten, Picobello-kaas, asperges,
daslookzalf, varenkrul

Bloemkool, ei, ui, croutons

Uitjes, bietenbal, raapsteel

Doperwt, risotto, munt, paprika

Selectie van 4 kazen met jam

Panna cotta, framboos, tijm

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.