Proef de lente!

Proef de lente!

Proef de lente!

De lente is al volop begonnen, prachtig hoe alles in de natuur frisgroen is. De kruiden en planten in de tuin zoals kamille, Oost-Indische kers en eetbare bloemen schieten de grond uit.
Dat betekent dat op onze dinerkaart de heerlijkste lente-ingrediënten staan, zoals kwartel, kreeft, Albacore-tonijn en tournedos van de Hollandse ossenhaas met groene asperges. Of wat dacht u van het smakelijke lamsvlees van onze slagerij Ter Weele uit Oene. Met huisgemaakt ijs van karnemelk hebben we een verfrissend dessert gemaakt met meringue en marshmallow. En we hebben een smaakvolle combinatie van milde geitenkaas met calvados gemaakt voor op onze kaaswagen. Kortom, er is weer genoeg om van te genieten.

Hartelijke groet, Rieno & Laura

Bieslook en daslook
Eetbare viooltjes
Milde geitenkaas met calvados

Cocktailkaart en bierkaart

De afgelopen weken was het al een aantal malen warm genoeg om te dineren op ons terras. We zijn vanaf 17.00 uur geopend, ook op warmere dagen kunt u vanaf dat tijdstip uw avond al bij ons beginnen. Warmer of wat frisser weer, we verwennen u graag met allerlei lekkers. U kunt bijvoorbeeld starten met een bijzondere cocktail van onze cocktailkaart of een speciaalbier van het Epe Bier Collectief. Bekijk hier onze bierkaart.

Verwen moeder bij Klavertje Vier

Over een paar weken is het alweer Moederdag en zetten we de allerliefste in het zonnetje. Verras moeder op zondag 13 mei eens culinair. Met een verrassingsmenu samengesteld door Rieno of laat moeder zelf kiezen van de kaart of uit ons aantrekkelijk geprijsde Seizoensmenu waarin per gang doorgaans gekozen kan worden uit 3 gerechten.
Ter afsluiting van het diner hebben we voor alle moeders een klein presentje gemaakt zodat zij thuis nog even kan nagenieten.

Nieuwe website

Onze nieuwe website is bijna klaar, op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet. De site is nu ook beter via de mobiele telefoon te bekijken en u kunt 24 uur per dag online reserveren. Uw reservering is wel pas geldig nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. U kunt ons natuurlijk ook nog steeds bellen op 0577411205, zodat u direct een bevestiging heeft.

Iets van Rieno

Zin in ambachtelijk gemaakte bonbons voor thuis? Op zoek naar een culinair kado voor een thuiskok of een gourmand? Uitpakken tijdens uw thuisdiner met ambachtelijk gemaakte gevogeltejus bij uw gebraden kip, basilicumolie door uw salade of overheerlijke zuurdesembroodjes?
Dan is er ‘Iets van Rieno voor thuis’, ons assortiment huisgemaakte producten om mee te nemen. Vraagt u ernaar als u weer bij ons bent!

Facebook
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.