menukaart

Voorgerechten

 

Salade van rosevalchips, bloemkoolcrème, pimpernelpesto,

zoetzure bamboe, hemelsleutel, snijboon € 13,00

 

Carpaccio van Hollandse ossenhaas,

Appelstroop en balsamicodressing, drie jaar oude kaas € 15,00

 

Gamba’s

Caesardressing, little gem, parmezaan € 14,00

 

Krokante kwartel,

Bloemkool, augurk, parmezaan € 13,00

 

Huzaar van Eper graslam, salade met ham € 15,00

 

Onze zalm,

Groene asperges, radijs, hemelsleutel, rode biet € 14,00

 

Kalfszwezerik,

IJsbergsla, green curry, koolrabi € 19,00

 

 

Hoofdgerechten

 

Kalfswang  met langoustines,

Doperwt, prei, aardappel € 27,00

 

Filet van Veluwse reebout,

Rode biet, bamboe, braam, hazelnoot € 32,00

 

Risotto met waterkers, eeuwige moes, oude kaas en een salade € 20,00

 

Scholfilet, krab,

Snijboon, aardappel, witlof, wittewijnsaus € 26,00

 

Grietfilet,

Spinazie, antiboise, pasta € 28,00

 

Portie friet van Beus € 3,50

 

 

 

 

Onze gerechten kunnen allergene stoffen bevatten. Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons

Voor kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken. Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig

ons menu: 

 

Ossenworst, tarbot,

Zoetzuur gemarineerde groenten, brickdeeg, tzatziki

Cannerkreeft,

Lamsoren, eidooier, groene olijf, kreeftenbouillon

Reeschouder,

Artisjok, groene asperge, pimpernelpesto

Eendenlever,

Kers, vlierbloesem, roos

Kalfslende, tonijn
Spitskool, sojaboontjes, koolrabi, piccalilly

Selectie kaas met olijvenjam

Walnotentaart, marshmallow, wilde perzik,

Parfait van Frangelico, schuim van gekarameliseerde witte chocolade

 

 

7 gerechten € 78,00

6 gerechten € 68,00

5 gerechten € 58,00

4 gerechten € 48,00

3 gerechten € 38,00

Supplement van € 2,50 indien u geen kaas of dessert kiest.

Wij adviseren u graag over een bijpassende wijn (fles, glas of half glas) of een alcoholvrije drank.

 

Heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
Voor de kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.
Onze ingrediënten zijn vers en lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.