menukaart

 

Voorgerechten

 

Coquille,

kippenvel, ui, sereh, doperwt, kroepoek € 16,50

 

Zalmproeverij,

zuring, dressing van dennenknop, bavarois van warmgerookte zalm, kardoenijs, rasp van gedroogde zalm € 15,00

 

Carpaccio

van de Hollandse ossenhaas, koekje van oude kaas,

little gem, pijnboompitzalf, desemcroutons € 16,00

 

Kalfszwezerik,

artisjokcrème, gedroogde tomaat,

 bloemen van driekantig look € 19,00

 

Slablad, pindatuille,

peterselie-eiwit, mierikswortel, oesterblad € 13,00

 

Onze gerechten kunnen allergene stoffen bevatten.

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

 

Hoofdgerechten

 

 

Zeetong,

koolrabi, doperwten, walnoot, basilicum € 32,00

 

Eper graslam, kotelet, nek, ham,

snijboon, aubergine, asperges € 35,00

 

Risotto,

bamboe, olijvenkruid,

 oude kaas uit Doornspijk € 20,00

 

Vis uit ons menu

 

Vlees uit ons menu

Portie friet van Beus € 3,50

 

Voor onder meer kinderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.

 

Desserts

 

 

 

Dame blanche van petit-lait € 9,00

 

Cheesecake,

hazelnoot, bes, ruby chocolade, pofrijst € 10,00

 

Dessert van ons menu € 9,00

 

Selectie van 5 soorten kaas,

 dennentoppen gelei ,

brood met gedroogd fruit en noten € 14,00

 

Bijpassend kunnen we een dessertwijn,

port of sherry schenken.