Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Coquille, wildzwijn, schorseneren, palmkool

Snoekbaars, knolselderij, oude kaas, mosterd, visjus

Patrijs, wortel, witlof, cantharel, bouillon

Kalfszwezerik en -nek, pompoen

Filet van Veluws hert, rode kool, aardappel

Selectie kaas met appelstroop

Appel, laurier, citroen, kruimels

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 5,25

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

Ons menu zonder vlees en vis

Schorseneren, palmkool, sinaasappel

Ui-bouillon, cantharel, witlof, wortel

Groene kool, knolselderij, oude kaas, mosterd

Pompoenrisotto met rode kool

Selectie kaas met appelstroop

Appel, laurier, citroen, kruimels

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.