Herfst

Herfst

Gastvrijheid in tijden van corona

Na vier maanden zijn we al aardig gewend aan het werken met anderhalvemeter afstand. In het restaurant staan de tafels op ruime afstand van elkaar en er zijn (een beperkt aantal) extra grote tafels gecreëerd voor de gasten die samen willen tafelen, maar die niet uit een gezamenlijk huishouden komen.
Volgens de nieuwste voorschriften mogen er maximaal 4 personen aan één tafel plaatsnemen. Hierop is een uitzondering gemaakt voor kinderen t/m 12 jaar.
Door de anderhalvemeter-maatregelen hebben we minder tafels in ons restaurant, wat betekent dat we eerder vol zitten. Met name voor de weekenden adviseren we u ruim van tevoren te reserveren.

Inmiddels hebben we te maken met de verplichte sluiting van de horeca om 22.00 uur. Wilt u er met uw reservering rekening mee houden dat we uiterlijk om 22.00 uur afscheid van u moeten nemen? Wij openen om 17.30 uur, dus als u vroeg komt kunt u zonder haast van uw maaltijd genieten.

Hartelijke groet, Laura & Rieno

Al een beetje herfst op de menukaart

Langzaam kleurt de natuur en gaan we richting de herfst. Er zijn smaakvolle rode bietjes en pompoen. Verder is er een verrassende tomatenproeverij en er is Anjou-duif. Van onze eigen Veluwe is er filet van de Veluwse hertenbout en maakte Rieno dimsum van Veluws wild zwijn.
De gerechten op de kaart wisselen regelmatig, zodat we het aanbod uit de moestuin, voedselbostuin de Smallekamp en het Veluwse wild steeds vers voor u kunnen bereiden.

Bekijk hier de actuele menukaart.

Zondagslunch 11 oktober

De zondagslunch in oktober staat in het teken van het Veluws hert. We serveren die middag een voor-, tussen- en hoofdgerecht met hert en sluiten af met een heerlijk dessert.

Prijs voor 4 gangen: € 34,50 exclusief dranken.
U kunt arriveren tussen 12.00 en 13.00 uur.
Reserveren is alleen mogelijk via telefoon 0577-411205.

Wilt u eventuele menu-uitzonderingen of allergieën bij de reservering doorgeven?

Het is die middag helaas niet mogelijk om van de kaart te eten.
Na de zondagslunch zijn we ‘s avonds regulier geopend vanaf 17.30 uur met een volledige kaart.

Siropen uit het voedselbos

Rieno oogst nog steeds met veel plezier allerlei lekkers uit voedselbostuin de Smallekamp in Nunspeet. Van watermunt met wat limoen hebben we – naar een idee van onze medewerkster Mendy – siroop gemaakt. Samen met een zachte tonic is dit een heerlijk alcoholvrij aperitief.

De tweede bloei van de magnolia zorgde voor een oogst aan bloembladeren en er was een overvloed aan grote rijpe bramen. Een combinatie die leidde tot een verrassend lekkere siroop die we ook gebruiken voor onze (alcoholvrije) aperitieven.

Reserveren

Een tafel reserveren kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.
De zondagslunches kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.