Volop herfst

Volop herfst

Volop herfst

Wat genieten we toch van de herfst! De bomen die zo mooi verkleuren, de vele paddenstoelen die de grond uit schieten, het is echt een feestje! Ook op het bord is het feest, onder andere met onze huisgerookte wildzwijnsham, Veluws hert en prachtige patrijs. Ook voor wie minder van wild houdt zijn er heerlijke gerechten zoals onze huisgerookte zalm, gamba’s, griet, kalfshaas en een fijn vegetarisch gerecht van kwartelei met spinazie, gerookte paddenstoel, briochebrood met romige Hollandaise-saus.
Bekijk hier de herfstkaart en hier het seizoensmenu.

Met hartelijke groet,
Laura & Rieno

 

 

Onze eigen gin

Zoals u misschien weet oogsten we al ruim een jaar bijzondere producten, waaronder kruiden, uit voedselbos De Smallenkamp in Nunspeet. Onlangs kregen we de kans om met deze producten onze eigen smaak te geven aan gin. We maakten daarvoor een kruidenselectie van verveine, szechuanpeper en olijfkruid, gecombineerd met het subtiele van rozenblad. Het resultaat is een
K4 Gin met een wat pittige en intense smaak.
Binnenkort verwachten we de flessen en kunt u de K4 Gin bij ons als aperitief drinken, al dan niet ‘in the mix’ met een tonic of een andere drank.

Vislunch 10 november

Deze keer staat de lunch op de tweede zondag van de maand in het teken van verrassingen uit de zee, waarin kabeljauw de hoofdrol speelt. We serveren op 10 november een 4-gangenmenu bestaande uit 3 gangen met vis en schaaldieren en we sluiten af met een lekker dessert.

Voor tafelgenoten die niet van vis houden of die allergisch zijn voor schaaldieren maken we graag vervangende gerechten. Overlegt u in dat geval met ons als u de reservering maakt.
Het is die middag helaas niet mogelijk om van de kaart te eten.
Na de zondagslunch zijn we ‘s avonds regulier geopend vanaf 17.00 uur met een volledige kaart.

Gezien de grote belangstelling voor onze zondaglunches vragen wij u hiervoor alleen telefonisch te reserveren via 0577 – 411 205.

Prijs 4-gangenmenu: € 28,50 exclusief dranken.
Tijd: u kunt arriveren tussen 12.00 en 13.30 uur.

 

 

 

 

 

Glutenvrije amandelkrul

Rieno maakt al jaren glutenvrijbrood voor onze gasten die glutenvrij eten. Inmiddels bakt hij ook een glutenvrije amandelkrul die erg in de smaak valt, ook bij gasten die niet glutenvrij hoeven te eten. We serveren deze amandelkrul bij de koffie en de thee als u een keuze maakt uit onze bonbonkist.

 

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.