Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,
wisselt onze menukaart maandelijks.
Op vrijdag en zaterdag
serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.
Ons menu
6 gangen € 81,00
5 gangen € 68,50
4 gangen € 56,00
3 gangen € 45,00
Ons menu
Hoen, calamaris, looksoorten, koolrabi, aardappel
–
Sliptong, andijvie, rode biet, desemkrokant
–
Schelvis, kokkels, zeesla, komkommer, paprika
–
Kalfszwezerik en -nek, courgette, eeuwige moes
–
Filet van Veluws hert, pompoen, sinaasappel,
rode ui, champignon
–
Selectie kaas met appelstroop
–
Braam, duindoornbes, walnoot
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 5,25
Ons menu zonder vlees en vis
6 gangen € 62,00
5 gangen € 54,00
4 gangen € 46,00
3 gangen € 39,50
Ons menu zonder vlees en vis
Koolrabi, aardappel, andijvie, rode biet
–
Little gem, komkommer, paprika, zeesla
–
Courgette, eeuwig moes, Mecorino-kaas
–
Pompoenrisotto, rode ui, gerookte champignons
–
Selectie kaas met appelstroop
–
Braam, duindoornbes, walnoot
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.