Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Kriel, ei, schelvis gebrand,

kropsla, slasaus, gedroogde zalm

Tomaat, gebakken rogvleugel, doperwt, kreeft

Bloemkool, bruine boter, kalfszwezerik, kalfsjus

Spinazie, lamsschouder, ui, paprika

Asperges, runderlende, hollandaisesaus, dragonolie

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Zuivel van Omega Natuurlijk, appelstroop

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

 

Ons menu zonder vlees en vis

Kriel, ei, kropsla, slasaus

Bloemkool, tomaat, doperwt

Spinazie, ui, paprika

Asperges, limoenrisotto, dragonolie

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Zuivel van Omega Natuurlijk, appelstroop

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.