Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Groene asperge, dorade, komkommer, daslook, yoghurt

Spinazie, zeewolf, garnalenpoeder, kreeftensaus

Andijvie, kalfszwezerik, champignon

Knolselderij, varkenswang, Sangles-kaas

Prei, eendenborst met koffie gemarineerd, koolrabi

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Lambada-aardbei, magnolia

 

 

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 4,75

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

 

Ons menu zonder vlees en vis

Groene asperge, spinazie,

komkommer, daslook, yoghurt

Andijvie, korstdeeg, champignon

Knolselderij, Sangles-kaas

Prei, pasta, koolrabi, koffieroom

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Lambada-aardbei, magnolia

 

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.