Menukaart

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.

We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,

wisselt onze menukaart maandelijks.

 

Op vrijdag en zaterdag

serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.

 

Ons menu

6 gangen € 81,00

5 gangen € 68,50

4 gangen € 56,00

3 gangen € 45,00

 

Ons menu

Hoen, calamaris, looksoorten, koolrabi, aardappel

Sliptong, andijvie, rode biet, desemkrokant

Schelvis, kokkels, zeesla, komkommer, paprika

Kalfszwezerik en -nek, courgette, eeuwige moes

Filet van Veluws hert, pompoen, sinaasappel,
rode ui, champignon

Selectie kaas met appelstroop

Braam, duindoornbes, walnoot

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 5,25

 

 

Ons menu zonder vlees en vis

6 gangen € 62,00

5 gangen € 54,00

4 gangen € 46,00

3 gangen € 39,50

Ons menu zonder vlees en vis

Koolrabi, aardappel, andijvie, rode biet

Little gem, komkommer, paprika, zeesla

Courgette, eeuwig moes, Mecorino-kaas

Pompoenrisotto, rode ui, gerookte champignons

Selectie kaas met appelstroop

Braam, duindoornbes, walnoot

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.