Wild op de Veluwe

Wild op de Veluwe

De feestmaand

Het is bijna december, de maand waarin we Sinterklaas en Kerst vieren en waarmee we 2019 afsluiten. Ons restaurant is dan weer extra sfeervol aangekleed en we zien er naar uit om velen van u weer in de watten te leggen tijdens de Kerstdagen. Inmiddels zijn we volgereserveerd voor Kerst, maar op en rond Sinterklaas en direct na de Kerstdagen zijn we geopend en is er op dit moment nog volop plaats.

Met hartelijke groet en alvast een heerlijke feestmaand gewenst,
Laura & Rieno

 

Zondagslunch 8 december

Op veler verzoek organiseren we nog een keer een wildlunch op de tweede zondag van de maand. Om niet in herhaling te vallen en om u te blijven verrassen, zullen Rieno en zijn team het wild op een wat andere manier bereiden en serveren we het mooie pure Hollandse wild deze keer met een buitenlands tintje.

Datum: zondag 8 december.
Tijd: u kunt arriveren tussen 12.00 en 13.30 uur.
Prijs: € 28,50 voor 3 wildgerechtjes plus een dessert, exclusief dranken.

  • Voor wie niet van wild houdt maken we graag een menu met andere ingrediënten als u daar bij de reservering om vraagt.
  • Het is die middag helaas niet mogelijk om van de kaart te eten.
  • Na de zondagslunch zijn we ‘s avonds regulier geopend vanaf 17.00 uur met een volledige kaart.
  • Gezien de grote belangstelling voor onze zondaglunches is reserveren enkel telefonisch mogelijk via 0577–411205.

 

Culinaire cadeaus

De feestmaand komt eraan en wij kunnen u helpen met originele cadeaus en verrukkelijke onderdelen van uw feestmaaltijd!
Zoals huisgemaakte bonbons, brood en koekjes (ook glutenvrij), sauzen en diverse oliën en dressings zoals basilicumolie en champagnedressing.
Maar ook voor heerlijke huisgemaakte advocaat bent u bij ons aan het goede adres.
Nieuw zijn de likeuren die Rieno met bijzondere ingrediënten maakt, zoals met onrijpe walnoot (!), mispel en kweepeer. En er is ook een heerlijke limoncello.

De likeuren zitten in kleine flesjes van 100 ml. Alle cadeaus kunnen we feestelijk inpakken voor elke gelegenheid, van Sint tot Kerst en van verjaardag tot bedankje.
Bestelt u uw lekkernijen tijdig, zodat u verzekerd bent van een origineel cadeau of onderdeel van uw maaltijd.

 

 

 

Klavertje Vier rond de feestdagen

Eind december zijn onze openingsdagen als volgt:

* Maandag 23 en dinsdag 24 gesloten.
* Woensdag 25 en donderdag 26 geopend, maar volgereserveerd.
* Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 geopend.
* 30 en 31 december en 1 en 2 januari gesloten.
* Vanaf vrijdag 3 januari weer regulier geopend.

Wintersluiting

Het duurt nog even, maar van 27 januari tot en met 13 februari zijn we gesloten. Dan is er tijd om te ontspannen, te genieten van en met onze zoon Hugo en om inspiratie op te doen voor weer een mooi culinair jaar.

 

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.