Party

Party

Maandelijks een nieuwe kaart

Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken én om u te blijven verrassen, wisselt onze menukaart maandelijks. De actuele menu’s staan ​​altijd hier op de website.

Op dit moment schiet de rabarber uit de grond (zie de foto) en we zitten midden in het seizoen van de witte asperges en van het heerlijke Eper graslam. De sering staat volop in bloei en daar heeft Laura een zalige alcoholvrije cocktail mee gemaakt. Deze cocktail is mooi fris door het zachte bloemige van de sering en het sap van biologische citroen.

Nieuw op de kaart is de kweektarbot. Deze kweektarbot is verantwoord gekweekt, met een minimale impact op het milieu en is voor wat betreft smaak nauwelijks te onderscheiden van wilde tarbot. Inmiddels varen veel (Nederlandse) schippers niet meer uit door de hoge brandstofkosten, waardoor er grote schaarste is aan wildgevangen tarbot. Dit drijft de prijs enorm op en met deze kweektarbot hebben wij de mogelijkheid om u goede en (h)eerlijke tarbot te serveren voor een prijs die niet de spuigaten uitloopt.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Zondagslunch 29 mei

Nu het al lekker opwarmt hebben we ons terras weer helemaal spic en span voor u klaarstaan. We hopen dat de avonden wat warmer worden zodat er heerlijk buiten gedineerd kan worden.

Op zondag 29 mei is er weer een zondagslunch. Wie weet is de temperatuur dan zo lekker dat u buiten kunt genieten van een fantastische lunch.
U kunt kiezen uit onze twee menu’s (zie hieronder) vanaf 4 gangen. Aankomsttijd is tussen 12.00 en 13.30 uur.
Reserveren kan 24 uur per dag via onze website.

Ons menu

Albacoretonijn, kalf, balsamico, dragon, doperwt, wortel

Kweektarbot, asperge, lamsoren, daslook, eidooier

Zwezerik, runderwang, mosterdzaad, dennentop, koolrabi

Proeverij van het Eper graslam, roseval, groene asperge

Eendenlever, appelijs, ui

Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop

Rabarber, frangipane,
yoghurtijs van chocolademunt, eiwit, aardbei

Ons menu zonder vis en vlees

Chips, zuring, wortel, dragon, doperwt

Asperge, lamsoren, daslook, eidooier, varenkrul

Falafel, bloemkool, Nederlandse schapenkaas, zwarte ui-jus

Pasta, mosterdzaad, dennenknop, koolrabi

Risotto, groene asperge, prei, spinazie

Selectie van vier kazen met zelfgemaakte appelstroop

Rabarber, frangipane,
yoghurtijs van chocolademunt, eiwit, aardbei

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.