Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De bomen laten hun eerste bladeren vallen en er zijn al volop eikels en beukennoten. De heerlijke herfst is aangebroken en we hebben weer extra veel wild op de kaart. Zo is er patrijs, hert, eend en ham van wildzwijn.
De herfst is ook goed te proeven in een vegetarisch gerecht van La Tur kaas met kweepeer, stoofpeer, gebakken spruiten en krokant van ovenaardappel.
Alle reden om weer een bezoekje te brengen aan ons restaurant.

Hartelijke groet, Laura & Rieno

2e zondag van de maand geopend voor lunch

Op veler verzoek gaan we op regelmatige basis open voor de lunch op zondag en wel elke tweede zondag van maand.
Naast de à la carte kaart is er op die middagen telkens een bijzonder thema, zoals een speciaal menu, een (wijn)proeverij of anderszins.
Reserveren voor de zondagmiddagen is aanbevolen.

De eerste lunch op zondag is 14 oktober en staat in het teken van wild. Naast de à la carte kaart kookt Rieno dan ook een 3-gangen wildmenu.

11 november wijn-spijslunch

Op zondag 11 november organiseren we een wijn-spijslunch in samenwerking met wijnleverancier Albert van Efferen van AlbertsTaste. U geniet van een
4-gangen menu bestaande uit 4 hartige tussengerechten, waarbij Albert u per gang 3 verschillende wijnen laat proeven.
U geniet die middag aan uw eigen tafel en bepaalt uw eigen aankomsttijdstip tussen 12.00 en 13.30 uur.

Prijs: € 47,50 per persoon inclusief alcoholvrije welkomstcocktail, 4 gerechten en alle wijnen.
Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Het Voedselbos

Het Voedselbos van Kwekerij De Smallekamp in Nunspeet, we komen er graag. Het is een heel prettige plek met veel diversiteit die voor enorme inspiratie zorgt. Er staan onder meer prachtige walnotenbomen die rode (!) walnoten dragen en die Rieno inspireerden tot een bijzondere amuse. Ook kochten we er heerlijke walnotenolie. Een aanrader als u in de buurt van Nunspeet bent.

De droogmachine

We hebben veel plezier van onze droogmachine. De prachtige ingrediënten die nu volop aanwezig zijn, zoals tomaten, kruiden en bloemen doen het heel goed in onze droogmachine. Zo kunnen we u de komende tijd verrassen met bijvoorbeeld het sinaasappel-afrikaantje dat Laura gebruikt in een aperitief met sinaasappel en huisgemaakte siroop.

Iets van Laura

Het kon niet uitblijven na al die bijzondere cocktails die Laura de afgelopen jaren maakte: naast heerlijke topproducten van Rieno voor thuis, is er nu ook ‘Iets van Laura’.
Als eerste zijn er de siropen, genaamd ‘Laura’s Limo’. Deze limited editions zijn gemaakt met ingrediënten uit onze eigen tuin.
Zo is er siroop van druiven en een siroop van peper met munt, beide heerlijk in een alcoholvrije cocktail. De Limo van peper & munt geeft ook een mooie extra smaak aan een aperitief van gin & tonic. Geweldig om uw avond mee te starten.

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Facebook
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.