Volop

Volop

Volop (na)zomer

Voor veel mensen nadert het einde van de zomervakantie. Wij zijn weer terug van een fijne vakantieperiode met ons drietjes. We hebben op de Veluwe gekampeerd en genoten van de rust en van leuke uitstapjes. Ook zijn we regelmatig in onze bostuin geweest om te genieten, om ons te laten inspireren en natuurlijk voor het noodzakelijke onderhoud.
Ook de collega’s van de bediening en de afwas kwamen terug met enthousiaste vakantieverhalen en hebben genoten van het mooie weer.

Inmiddels hebben we de eerste gasten alweer mogen ontvangen op het terras en binnen in het restaurant. Op dit moment hebben we een mooi nazomermenu met zalige groenten, kruiden en bloemen uit de bostuin. U vindt de menu’s onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

In the picture

We hebben foto’s laten maken voor de website, de socials en de nieuwsbrief. Tijdens een zonnige en warme dag hebben we een intensieve fotosessie gehad, waarbij fotografe Corina van Manen foto’s heeft gemaakt van ons bedrijf, van de bostuin en van onszelf. En Rieno heeft een parade aan gerechten gemaakt die zijn vastgelegd.
Wij vonden het superleuk om te doen en om ook eens op een heel andere manier met onze mooie vak bezig te zijn. We zijn heel blij met het resultaat, waarmee we onder andere onze website hebben kunnen voorzien van nieuwe foto’s.

Zondagslunch 11 september


Op zondag 11 september is er weer een gezellige zondagslunch. U kunt kiezen uit onze twee menu’s (zie hieronder) vanaf 4 gangen.
Aankomsttijd is tussen 12.00 en 13.30 uur.

We bellen u van te voren om te bespreken voor welk menu u kiest en of we nog iets kunnen aanpassen. Reserveren kan 24 uur per dag via onze website.

Ons menu

Zalm, soja-sesam, radijs

Heilbot, doperwt, bisque

Zwezerik, kalfssukade, bloemkool, boskip

Filet van Veluws ree, risotto, truffel, navet

Eendenlever, kers, vlierbloesem

Selectie van vier kazen met zelfgemaakte appelstroop

Framboos en roos

Ons menu zonder vis en vlees

Nieuw-Zeelandse spinazie, courgette, basilicum, snijbiet

Snijboon, Oost-Indische kers, desembrood

Hemelsleutel, citroenmelisse, artisjok, ui

Kropsla, pasta, sponszwam, crème fraîche

Witte boon, risotto, groene tomaat, bonenkruid

Selectie van vier kazen met huisgemaakte appelstroop

Bramen, verveine, honing, witte chocolade, hazelnoot, filo

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.