Genieten van!

Genieten van!

Genieten van schnitzel

Wat krijgen we geweldig positieve reacties op onze ambachtelijke kalfsschnitzel, het is momenteel onze absolute hardloper van de lentekaart. Dit prachtige kalfsvlees komt van onze vaste vlees- en wildleverancier Slagerij Ter Weele uit Oene, een ambachtelijk bedrijf waar nog zelf geslacht wordt. Het prachtige kalfsvlees wordt hier gebloemd en gepaneerd, waarna Rieno het zo luchtig mogelijk bakt. We serveren de schnitzel met verse friet gemaakt van aardappels uit de Noordoostpolder en onze zelfgemaakte mayonaise. Heeft u dit heerlijke gerecht nog niet geproefd? Wegens succes prolongeren we het op onze zomerkaart.

Onze nieuwe houten Klavertje Vier eyecatcher bij ons pand.

Verwen vader bij Klavertje Vier

Zondag 17 juni is het Vaderdag, een mooie gelegenheid om papa te verwennen met een culinaire avond bij Klavertje Vier. Alle vaders krijgen een doosje gevuld met lekkernijen van Rieno mee om thuis na te genieten.

Ook kunnen we een feestelijke cadeaubon verzorgen of een pakketje met lekkers als bonbons, dressings en likeuren, allemaal door Rieno zelf gemaakt. We stellen het pakketje naar uw wens samen.

Reserveer uw Vaderdagdiner, cadeaubon of pakketje telefonisch via 0577-411205.

Jubileum Klavertje Vier

Wat vliegt de tijd, het is alweer 12 jaar geleden dat we onze wens konden realiseren om een eigen restaurant te beginnen.
In november bestaan we 12,5 jaar en dat gaan we vieren, natuurlijk ook samen met u. Tegen die tijd laten hoort u van ons wat voor leuks we voor u in petto hebben.

Hartelijke groet, Rieno & Laura.

Facebook
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.