Hopelijk is uw gezondheid in orde en raakt u al een beetje gewend aan de nieuwe regels en adviezen in deze bijzondere corona-tijden.
We hadden gehoopt dat de horeca open zou mogen gaan met een anderhalvemeter-regeling. We kijken er namelijk erg naar uit om u weer te mogen ontvangen in ons restaurant, ookal zouden we maar 5 tafels kunnen bezetten. We zouden u graag weer willen verrassen met prachtige ingrediënten uit dit lenteseizoen en we missen het contact met u, bijvoorbeeld als we we aan tafel met u in gesprek zijn over welke wijn lekker is bij uw gerecht.
Tot we weer gasten in ons restaurant mogen ontvangen om te eten, blijven we afhaalgerechten voor u koken. Het actuele weekmenu vindt u hieronder en daarnaast zijn er ook veel gerechten los te bestellen. Bekijk de volledige menukaart hier.
Hartelijke groet, Laura, Rieno en ons team
Weekendmenu voor thuis
Weekendmenu 24, 25 en 26 april
Amuse: brioche, levercrème, appel
*
Brood met zoute boter
*
Gemarineerde asperges, gebrande albacoretonijn,
doperwt, pimpernelpesto
*
Runderentrecote, champignons,
aardappelsalade, bloemkool, parmezaankoekje
*
Crème brûlée, karamel, hazelnoot, petit-lait-ijs
€ 35,00
Dit weekendmenu is te bestellen voor vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 april. Het weekendmenu wisselt wekelijks en ook in de kaart met losse gerechten passen we regelmatig iets aan.
Kijk op onze website voor de menukaart. |
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.