Nazomeren

Nazomeren

Nazomeren

Met deze fantastische temperaturen hopen we op nog veel fijne avonden op ons terras, waarop u kunt genieten van de zalige gerechten die Rieno in petto heeft. Op veler verzoek is de carpaccio terug als voorgerecht in het menu met vlees en vis. Voor deze klassieker gebruikt Rieno de malse ossenhaas van Slagerij Ter Weele. Bent u geen liefhebber van rauw vlees dan hebben we altijd een alternatief. We bellen u immers altijd even van te voren om eventuele menu-aanpassingen door te nemen.
Onderaan deze nieuwsbrief vindt u de nieuwe menu’s die per donderdag 7 september ingaan. We hebben de komende dagen nog (beperkt) plaats voor wie als eerste van de nieuwe menu’s (en het terras) wil komen genieten.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Koffie: nu nog lekkerder

Het is fijn om de maaltijd af te sluiten met koffie. We houden er zelf ook erg van. Toen we merkten dat onze koffiemachine aan vervanging toe was hebben we een nieuwe aangeschaft en daar zijn we heel blij mee. De koffie smaakt nog beter en een mooie bijkomstigheid is dat het nieuwe apparaat een meer praktische plaats heeft gekregen in onze bar. Al met al is het voor ons een groot plezier om met deze nieuwe machine de heerlijkste koffievarianten voor u te maken.
En uiteraard zorgen we ervoor dat u daar heerlijke lekkernijen bij geserveerd krijgt.

KLAVERTJE VIER OP ZONDAG

Culinair genieten kan bij ons van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur. Op de zondagen is er afwisselend lunch en diner.
Het schema voor september ziet er voor de zondagen als volgt uit:

Zondag 10 en 24 september open voor diner
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 17.30 en 19.00 uur.

Zondag 17 september open voor lunch
U kunt reserveren voor een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. 

Voor lunch en diner op zondag heeft u de keuze uit onze twee menu’s (zie hieronder) en u bepaalt zelf het aantal gangen.

ONS MENU MET VIS EN VLEES

 Sla, carpaccio van de Hollandse ossenhaas, oude kaas

Prei, venkel, schol, uiensaus, kokkels, dragon

Artisjok, langoustine, rode ui, wildzwijn, komkommer, kappertjes, balsamico, basilicum

Spinazie, kalfszwezerik, tomaat, jus

Aubergine, eendenborst, pasta carbonara

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Vijg, cèpeszalf, vanille-ijs, vijgenbladolie, brownie

ONS MENU ZONDER VIS EN VLEES

Salade, artisjok, komkommer, kappertjes, balsamico, basilicum

Venkel, appel, prei, uiensaus, dragon

Aubergine, andijvie, koolrabi, piccalilly

Spinazie, pasta, pecorino, tomaat, parmezaan

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Vijg, cèpeszalf, vanille-ijs, vijgenbladolie, brownie

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.