18 jaar Klavertje Vier
Wat vliegt de tijd! Deze maand is het 18 jaar geleden dat we Klavertje Vier zijn begonnen. Dat was in 2006. We leerden elkaar zo’n vier jaar daarvoor kennen toen we allebei bij hetzelfde restaurant in Ermelo werkten.
Op de website van Klavertje Vier kunt u lezen hoe het destijds allemaal begon.
In deze feestelijke maand hebben we een paar leuke nieuwtjes voor u, die we via deze nieuwsflits met u willen delen.
Hartelijke groet en graag tot ziens,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier |
|
Gezellig aanschuiven
We houden van gezelligheid in ons sfeervolle restaurant. Regelmatig komen er passanten binnenlopen die graag bij ons willen eten, maar die niet gereserveerd hebben. En vaak moeten we ze (in de weekenden) teleurstellen omdat we geen tafels meer vrij hebben. Velen van hen geven ook aan dat ze alleen maar een paar gerechten zouden willen eten en geen menu.
Daar hebben we nu een gezellige oplossing voor. We hebben een aanschuiftafel gecreëerd, waar plaats is voor maximaal 6 personen. Voor de privacy hebben we de tafel ‘opgedekt’ met mooie en inspirerende kookboeken. Zo kunnen er bijvoorbeeld meerdere stellen eten die toch een beetje afgezonderd van elkaar kunnen tafelen. Zij kunnen desgewenst ook aan de bar eten op comfortabele barkrukken, of bij mooi weer op het terras.
Het geeft ons heel veel plezier dat we op deze manier ook de passant culinair kunnen verwennen. |
À la carte kaart
Speciaal voor de passant hebben we een kleine menukaart gemaakt met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De gerechten zijn afgeleid van de gerechten uit ons reguliere (vegetarische) menu en ze zijn voor Rieno goed à la minute te maken. Dit kaartje hanteren we naast ons gebruikelijke menu en het is te zien in onze ‘menubox’ die buiten aan de straat staat. Hieronder vindt u het kaartje waarmee we vanaf deze week starten.
Dit à la carte kaartje voeren we op woensdag en donderdag en in overleg op zondag ook voor gasten die vooraf hebben gereserveerd.
Wenst u als vaste gast van dit kaartje te eten, geeft u dit dan bij uw reservering aan. Wij bieden dit kaartje niet standaard aan tafel aan. |
À la carte kaart
Koude en warme voorgerechten
Koolrabi, zeebaars, kruidenzalf, rode zuring, uibouillon € 15,50
Witlof, Sangles-kaas, koolrabi, kruidenzalf, rode zuring, uibouillon € 12,50
Prei, schol, tomaat, mosterd, ei € 15,50
Aardappel, prei, tomaat, mosterd, ei € 12,50
Langoustine, bloemkool, kreeftensaus, verveine € 17,50
Bloemkool, lamsoren, morille € 12,50
Lamsoren, kalfszwezerik, morille € 17,50
Hoofdgerechten
Lamsbout en lamsschouder, asperges, doperwt, couscous € 28,50
Asperges, doperwt, couscous € 22,50
Prei, schol, tomaat, mosterd, ei € 26,50
Nagerechten
Frambozen, asperge-ijs, kletskop, roomkaas € 12,50
Advocaat met slagroom en vanille-ijs € 12,50
Selectie van 4 kazen met appelstroop € 14,50 |
|
|
Ons menu met vis en vlees
Koolrabi, zeebaars, kruidenzalf, rode zuring, uibouillon
–
Prei, schol, tomaat, mosterd, ei
–
Bloemkool, langoustine, kreeftensaus, verveine
–
Lamsoren, kalfszwezerik, morilles
–
Asperges, lamsbout en lamsschouder, doperwt, couscous
–
Selectie van 4 kazen met appelstroop
–
Frambozen, asperge-ijs, kletskop, roomkaas |
|
–
Ons menu zonder vis en vlees
Witlof, Sangles-kaas, koolrabi, kruidenzalf, rode zuring, uibouillon
–
Aardappel, prei, tomaat, mosterd, ei
–
Lamsoren, bloemkool, morille
–
Asperges, doperwt, couscous
–
Selectie van 4 kazen met appelstroop
–
Asperge-ijs, frambozen, kletskop, roomkaas |
|
|
|
|
Reserveren
Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577- 411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorry, the comment form is closed at this time.