Kerst in Klavertje Vier
Wat is het bijzonder om te realiseren dat we in 2019 voor het laatst met Kerst gasten in ons restaurant mochten ontvangen! We verheugen ons er dus extra op om u dit jaar wel in een feestelijk versierd Klavertje Vier te ontvangen voor het kerstdiner.
Omdat we met onze beperkte tafelcapaciteit altijd snel vol zitten en we graag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven bij ons te dineren rond Kerst, serveren we ons kerstmenu op 22, 23, 24, 25 en 26 december.
We hebben het menu nog niet samengesteld, maar uiteraard kunt u alvast uw tafel reserveren. Dit kan onder andere 24/7 via onze website. |
Vegan bonbon
U weet ongetwijfeld dat Rieno alle patisserie, inclusief de bonbons zelf maakt. Een nieuwe creatie is een veganistische bonbon, gemaakt zonder dierlijke producten als room en boter. De bonbon is daarom geschikt voor wie geen zuivelproducten kan verdragen of voor wie geen of minder dierlijke producten eet. En hij is superlekker, dus ook als u wel zuivel eet moet u hem zeker eens proberen. |
|
|
Ons menu
Koolraap, fazantenhen, boskipdressing, inktvis, pompoenpit
–
Zuurkool, kabeljauw, Stroganoff, garnalen
–
Pompoen, kalfszwezerik, oerprei, kalfsjus
–
Schorseneren, hazenbout, eendenlever, spruitjes
–
Rodekool, filet van Veluws hert, aardpeer
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam
–
Peer, amandel, eekhoorntjesbrood
|
|
Ons menu zonder vis en vlees
Koolraap, knolselderij, Egyptische ui, boskipdressing
–
Zuurkool, old Alkmaar, Stroganoff
–
Rode kool, pompoen, spruitjes
–
Schorseneren, pasta, sponszwam
–
Zwartmoeskervel, risotto, oerprei
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam
–
Peer, amandel, eekhoorntjesbrood
|
Restaurant Klavertje Vier
Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl
Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.
Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief
|
|
|
|
|
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.