Wild & Vegan

Wild & Vegan

Volop herfst 

De herfstvakantie is voorbij, maar buiten is het volop genieten van de herfstkleuren. Geniet ervan tijdens een rit naar ons restaurant of als u een wandeling of fietstocht hier op onze prachtige Veluwe maakt.

Ook op onze kaart is de herfst volop aanwezig. Rieno kookt met herfstingrediënten uit de bostuin zoals aardpeer en zonnewortel en de vele peren die we hebben geplukt. En natuurlijk is het een prachtig seizoen voor wild, dat we dan ook volop op de kaart hebben staan. Als u geen fan van wild bent maken we in overleg met u iets met andere ingrediënten. Het is fijn als u dit alvast aangeeft bij de reservering.

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Zondagslunch 20 november & 18 december

Op zondag 20 november en 18 december is er weer een gezellige zondagslunch. U kunt kiezen uit onze twee menu’s (zie hieronder) vanaf 4 gangen.
Aankomsttijd is tussen 12.00 en 13.30 uur.
We bellen u van te voren om te bespreken voor welk menu u kiest en of we nog iets kunnen aanpassen. Reserveren kan 24 uur per dag via onze website.

Het menu van 18 december zetten we in de laatste week van november op onze website en op de socials. Uiteraard is het nu al mogelijk om een tafel te reserveren. Het is de laatste lunch van het jaar in een feestelijk in kerstsferen aangekleed restaurant, dus een extra reden om erbij te zijn!

Kerst in Klavertje Vier

Wat is het bijzonder om te realiseren dat we in 2019 voor het laatst met Kerst gasten in ons restaurant mochten ontvangen! We verheugen ons er dus extra op om u dit jaar wel in een feestelijk versierd Klavertje Vier te ontvangen voor het kerstdiner.

Omdat we met onze beperkte tafelcapaciteit altijd snel vol zitten en we graag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven bij ons te dineren rond Kerst, serveren we ons kerstmenu op 22, 23, 24, 25 en 26 december.
We hebben het menu nog niet samengesteld, maar uiteraard kunt u alvast uw tafel reserveren. Dit kan onder andere 24/7 via onze website.

Vegan bonbon

U weet ongetwijfeld dat Rieno alle patisserie, inclusief de bonbons zelf maakt. Een nieuwe creatie is een veganistische bonbon, gemaakt zonder dierlijke producten als room en boter. De bonbon is daarom geschikt voor wie geen zuivelproducten kan verdragen of voor wie geen of minder dierlijke producten eet. En hij is superlekker, dus ook als u wel zuivel eet moet u hem zeker eens proberen.

Ons menu

Koolraap, fazantenhen, boskipdressing, inktvis, pompoenpit

Zuurkool, kabeljauw, Stroganoff, garnalen

Pompoen, kalfszwezerik, oerprei, kalfsjus

Schorseneren, hazenbout, eendenlever, spruitjes

Rodekool, filet van Veluws hert, aardpeer

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Peer, amandel, eekhoorntjesbrood

Ons menu zonder vis en vlees

Koolraap, knolselderij, Egyptische ui, boskipdressing

Zuurkool, old Alkmaar, Stroganoff

Rode kool, pompoen, spruitjes

Schorseneren, pasta, sponszwam

Zwartmoeskervel, risotto, oerprei

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Peer, amandel, eekhoorntjesbrood
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.