Menu tot en met 14 november
Fazant, gebrande witte tonijn,
schorseneren, tonijnmayonaise,
zalf van rode basilicum, shisopurper
–
Heilbotfilet, gedroogde tomaat,
augurkennat,
verse gember, spinazie
–
Kreeftenbisque,
Hollandse garnalen, raapjes,
garnalenpoeder, zwartmoeskervel
–
Kalfssukade en kalfszwezerik,
boerenkool en pesto
–
Gebakken eendenlever,
zoetzure pompoen, stuifmeelkorrels
–
Filet van het Veluws hert, oerprei,
savooienkool, knolselderij, aardappel,
krokante ham van hert
–
Selectie van vier kazen met
zelfgemaakte jam
–
Appeltaart, fenegriek, korstdeeg,
speculaasroom, zoethout panna cotta,
roomijs, appelgel
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75
6 gangen € 70,00
5 gangen € 60,00
4 gangen € 50,00
3 gangen € 40,00
Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons, liefst bij de reservering. We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
|
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.