Sinterklaasgedichtje

Sinterklaasgedichtje

Nieuw: ook een vegetarisch menu

De menu’s van de afgelopen maanden vallen bij onze gasten goed in de smaak. Omdat veel gasten dieetbeperkingen of allergieën hebben bellen we iedereen vooraf om de aanpassingen door te nemen. De vegetarische gast hebben we tot nu toe ook via de telefoon een voorstel gedaan. Maar inmiddels hebben we zoveel mooie gerechten zonder vlees of vis dat we een geheel vegetarisch menu naast onze reguliere menu hebben gemaakt.
U vindt het menu verderop in deze nieuwsbrief. Onze actuele menu’s kunt u ook altijd op onze website vinden.

Verder werden we afgelopen vrijdag vrij onverwacht geconfronteerd met een nieuwe verplichte sluitingstijd van 20.00 uur vanaf zaterdag in verband met nieuwe coronamaatregelen. De Sinterklaastijd inspireerde Laura tot onderstaand gedicht over hoe we hiermee omgaan.

Hartelijke groet,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Daar draaien wij de hand niet voor om

Zaterdag hebben we proefgedraaid met de nieuwe tijden.
Onze gasten hebben daar niet onder hoeven lijden.

Ontvangst tussen 16.30 en 18.00 uur.
Geeft ons de ruimte om de gast laten genieten met voldoende duur.

De uitgebreide dinergast kan eerder arriveren,
zodat hij uitgebreid kan blijven dineren.

De wijn smaakt er niet minder om.
Dus om 20.00 sluiten daar draaien wij de hand niet voor om.

Ons menu tot en met 12 december

Sliptongfilets, wildzwijnsham, pompoen, dragon

Grietfilet, Noilly Prat-saus, oerpreipoeder, preistoof

Kalfszwezerik, rivierkreeftjes,
kreeftensaus, gefermenteerde witte kool

Eendenlever, ossenworst, oude kaas, knolselderij, appelstroop

Fazant, boerenkoolbereidingen, pancetta

Filet van het Veluws hert, schorseneren,
gratin, poeder van boskip

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Pure chocolade, biet, peer, vijgenbladzalf

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75
6 gangen € 70,00
5 gangen € 60,00
4 gangen € 50,00
3 gangen € 40,00

Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, geeft u het dan door bij de reservering. We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.

 Ons menu zonder vlees en vis

Chips, augurk, oude kaas, pompoen

Vacherin Mont d’Or, laagjes knolselderij,
gefermenteerde witte kool, saus van Hollandse champignons

Risotto, zwartmoeskervel, kerrieprei, poeder van oerprei

Pasta, boskippoeder, bereidingen van boerenkool

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Pure chocolade, biet, peer, vijgenbladzalf

Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75

6 gangen € 60,00
5 gangen € 52,00
4 gangen € 44,00
3 gangen € 36,00

Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.