Comfort

Comfort

Geachte gast,

Omdat we het belangrijk vinden dat u niet alleen lekker, maar ook comfortabel bij ons eet, proberen we telkens verbeteringen door te voeren.
Tijdens onze voorjaarsvakantie is er een nieuwe vloer in het restaurant gelegd en wat zijn we er blij mee!
De vloer heeft een mooie rustgevende uitstraling en geeft – dankzij de ondervloer –  een betere akoestiek in het restaurant.

Ook ons terras wordt prachtig! Het bestaande terras is herstraat, deels overkapt en voorzien van elektra. Binnenkort wordt er glas geplaatst in de windschermen en gaan we knopen doorhakken op het gebied van verlichting. Een likje beits staat ook nog op ons lijstje, maar we vinden het nu al ontzettend mooi. Het is echt een terras waar u en natuurlijk wijzelf jarenlang van kunnen genieten.
Komt u snel kijken?

Hartelijke groet, Laura & Rieno

 

Lenteproeverij 31 maart

In maart zijn we bij uitzondering niet geopend voor de lunch op de tweede zondag van de maand. Daarvoor in de plaats doen we op 31 maart mee met de Lenteproeverij georganiseerd door een aantal Vierhoutense horecabedrijven.
De Lenteproeverij is een vervolg op de succesvolle Winterproeverij.
Tijdens een middagwandeling maakt u kennis met 6 bedrijven, waar u bij elk bedrijf heerlijk geniet van een gerechtje met een bijpassende drank.

Kaarten kosten € 49,50 per persoon en zijn vanaf 4 maart te bestellen via mailadres info@pannenkoekenhuisdeboswachter.nl.

Agenda maart

Woensdag 6 maart: gesloten i.v.m. een werkbezoek aan de grootste foodhallen van Parijs (in Rungis) samen met onze medewerkers.

Zondag 10 maart: NIET geopend voor de lunch, wel vanaf 17.00 uur voor het diner.

Zondag 31 maart: tijdens de lunch uitsluitend geopend voor de deelnemers aan de Lenteproeverij. Tijdens het diner zijn we regulier geopend.

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.