Inspiratie uit de natuur

Inspiratie uit de natuur

Proef de lente!

Het voorjaar is weer losgebarsten en dat is te proeven! Op onze nieuwe lentekaart vindt u onder meer dorade, een combinatiegerecht van kreeft met hoender, de ambachtelijke (en veel gevraagde) kalfsschnitzel en onze huisgemaakte pasta met Mecorino, die heerlijke Zwolse schapenkaas.

De komende periode staat in het teken van speciale dagen. Dat begint met zondag 14 april, dan zijn we ook ’s middags geopend voor de lunch en kunt u genieten van een van onze menu’s of van de à la carte kaart.
Verder zijn we op eerste paasdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag geopend voor het diner. Ook dan laten we u graag de lente proeven!

Hartelijke groet, Laura & Rieno

 

 

De natuur als inspiratie

We zijn nog steeds volop geïnspireerd door voedselbos De Smallekamp in Nunspeet, waar alles nu prachtig begint uit te lopen. Wat een bijzondere producten kunnen we daar oogsten, echt geweldig! Zo maken we likeuren van mispel en kweepeer, die we gebruiken in bijzondere cocktails of die we serveren bij onze koffie Klavertje Vier.
Verder is er postelein, aardpeer en eeuwige moes en nog heel veel andere groenten, kruiden en fruitsoorten die voor ons nog onbekend zijn. Heerlijk om te experimenteren met al dat lekkers en om u erover aan tafel te vertellen!

Topkazen van Bourgondisch Lifestyle

Sinds enige tijd kopen wij veel van onze kazen in bij Bourgondisch Lifestyle. Zij verkopen niet alleen kazen van topkwaliteit, maar affineren ook een deel van hun kazen. Affineren (afrijpen) is een vak apart, een ambacht. In het prachtige fort Dijkhuizermeer in Assendelft is dagelijks een team bezig met het wassen, keren en afrijpen van de kazen.
Wij zijn erg blij met het assortiment en met bijzondere wassingen zoals de Munster met cacow (een notenmelange) en de Formaggio Rosa, een kaas gewassen in rozenwater en ingelegd met rozenblaadjes.

 

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.