Een kijkje

Een kijkje

Moederdag ook open voor lunch

Zondag 12 mei is het Moederdag, de dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten.
Voor alle moeders die die dag bij ons komen eten heeft Rieno als kado een heerlijk huisgemaakt presentje gemaakt om thuis van na te genieten.

Op 12 mei is het tevens de tweede zondag van de maand, dus zijn we die dag – naast het diner – vanaf 12 uur geopend voor de lunch.

 

 

Een kijkje in de keuken bij Rieno

Met enige regelmaat krijgen we verzoeken om een dagje mee te lopen in onze keuken. Onlangs heeft Femke Smit van De Creatieve Stoel een kijkje in onze keuken genomen.
Ze begon de dag om 12.00 uur met werkzaamheden rond de voorbereidingen voor het diner (de zogenaamde mise en place). Vanzelfsprekend is ze aangeschoven bij de avondmaaltijd van ons team die we meestal rond 16.00 uur eten. Tijdens het diner heeft ze meegeholpen met het voorbereiden en afmaken van de gerechten en heeft ze veel geproefd.
Femke heeft de dag als heel leerzaam ervaren en voor Rieno en zijn team was het fijn om kennis over te dragen en te laten zien wat er bij komt kijken om de gast een lekker gerecht voor te schotelen.

Heeft u altijd al eens een kijkje in onze keuken willen nemen, meld u dan aan voor een leerzame, maar ook intensieve dag (dat is bij ons een middag en een avond). Bij veel aanmeldingen wordt er geloot.

 

Onze thee

Sinds kort serveren we biologische thee van De Eenhoorn in Kampen. We kozen voor De Eenhoorn na een prachtige proeverij in Kampen met ons team, waarbij we onder de indruk waren van de zuivere kwaliteit van de theesoorten.
Voor onze gasten kozen we een mooi assortiment, variërend van witte thee tot kamille, tot exclusieve jasmijnparels en een heerlijke zwarte thee die je doet herinneren aan thee van vroeger.

Met deze thee maken we ook cocktails die goed aansluiten bij onze gerechten. Vraag er eens naar als u geen of minder alcohol wilt drinken.
Na afloop van de maaltijd geniet u extra van deze heerlijke thee met een keuze uit ons assortiment huisgemaakte koekjes en bonbons.

 

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.