Zomers

Zomers

Nieuwe zomerkaart

Op onze zomerkaart vindt u heerlijke zomerse gerechten, zoals het aardappelslaatje met lamsham, prachtige bout van het Veluwse ree, gamba’s met little gem-sla en gegrilde grietfilet met sauce antiboise en rauwe spinazie.

Na het succes van vorig jaar is ook de kalfsschnitzel terug op de zomerkaart en lekker zomerfruit als aardbeien en frambozen staat weer centraal in zalige zomerse desserts.
Komt u snel proeven?

Zondag 14 juli geopend voor (kreeften)lunch

Vrijwel elke maand zijn we de tweede zondag vanaf 12 uur geopend voor de lunch, vaak met een speciaal thema. Zondag 14 juli staat in het teken van de kreeft.
We serveren die middag een 4-gangen lunchmenu met 3 kleine gerechten met kreeft en een dessert voor € 28,50. Wilt u van dit menu komen genieten dan is vooraf reserveren noodzakelijk.
Het is deze middag ook mogelijk om van de zomerkaart te kiezen.

 

 

Terras

We zijn erg blij met de leuke reacties op ons vernieuwde terras! Het grootste deel is ommuurd en voorzien van glazen windschermen, waardoor er veel beschutting is. De helft van het terras is overkapt en zo zijn er zowel zon- als schaduwplaatsen. En op frissere avonden blijft het onder de overkapping langer warm, zodat u eerder buiten kunt eten en minder snel naar binnen hoeft te verhuizen als het in de loop van de avond kouder wordt.

 

 

 

 

 

Vakantiesluiting

Van maandag 15 juli tot en met donderdag 1 augustus is ons restaurant gesloten wegens vakantie. Onze medewerkers en wijzelf nemen dan even ’time out’ om de batterij weer op te laden. We starten onze vakantie met een gezellig personeelsfeestje met iedereen die bij ons werkt.

We wensen iedereen alvast een heerlijke zomer(vakantie) toe!
Met hartelijke groet, Laura & Rieno

 

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.