Aan de bar

Aan de bar

Bijna lente

Het is nog steeds winter, maar de lente is in aantocht. Dat wordt dan ook het thema voor de zondagse lunch van 8 maart. U leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet, Laura & Rieno

 

Aan de bar

We vinden dat ons restaurant redelijk compleet is, maar een plek binnen om te aperitieven of te genieten van een kopje koffie na afloop van de maaltijd ontbrak. In de zomer hebben we daarvoor op ons vernieuwde terras een mogelijkheid, maar in het restaurant niet. Daar komt binnenkort verandering in: aan de bar komen comfortabele krukken! Even samen het glas heffen, wachten tot uw tafelgenoten er zijn of de avond ‘hoog’ afsluiten met een kop koffie of prachtige thee met wat lekkers erbij is dan mogelijk. De barkrukken zijn onderweg, we verwachten ze elk moment.

 

Zondagslunch 8 maart

In maart staat de lunch op de tweede zondag van de maand in het teken van de naderende lente. Hoewel het nog steeds winter is, verlangen we naar de lente en daarom steken we lekkere lenteproducten in een (winters) jasje in een
4-gangenmenu. Een van de gerechten die u kunt proeven is het krokante kwarteltje, de rest houden we nog even als een verrassing.

Prijs voor 4 gangen: € 28,50 exclusief dranken.
U kunt arriveren tussen 12.00 en 13.30 uur.
Gezien de grote belangstelling voor de zondagslunches is reserveren alleen mogelijk via telefoon 0577-411205.
Wilt u eventuele menu-uitzonderingen of allergieën bij de reservering doorgeven?
Het is die middag helaas niet mogelijk om van de kaart te eten.
Na de zondagslunch zijn we ‘s avonds regulier geopend vanaf 17.00 uur met een volledige kaart.

 

 

Eten uit het voedselbos

Zoals u misschien weet oogsten we al geruime tijd bijzondere eetbare producten uit voedselbos De Smallenkamp in Nunspeet. Zo stelden we onze eigen K4 Gin samen met een kruidenselectie uit het voedselbos en maken we pesto van pimpernel (op dit moment nog te proeven in een heerlijke wintersalade van zuurkool met rosevalchips, knolselderij, spruitenblad en pimpernelpesto). En de persoonlijk door Laura geoogste mispel (foto links) kunt u terugvinden in een weckpot die we achter de bar hebben staan.
Om u nog meer heerlijks te kunnen serveren gaan we dit jaar een teelt- en oogstplan maken. Zo kunt u genieten van nog meer eerlijke en heerlijke groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen. En wellicht kunnen we ook de paarse morgenster oogsten, ook wel bekend onder de naam haverwortel (foto rechts).

 

Reserveren

Wil u naar aanleiding van deze nieuwsbrief een tafel reserveren? Dat kan telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.