01 mrt Aan de bar
|
||||
|
||||
|
||||
Aan de barWe vinden dat ons restaurant redelijk compleet is, maar een plek binnen om te aperitieven of te genieten van een kopje koffie na afloop van de maaltijd ontbrak. In de zomer hebben we daarvoor op ons vernieuwde terras een mogelijkheid, maar in het restaurant niet. Daar komt binnenkort verandering in: aan de bar komen comfortabele krukken! Even samen het glas heffen, wachten tot uw tafelgenoten er zijn of de avond ‘hoog’ afsluiten met een kop koffie of prachtige thee met wat lekkers erbij is dan mogelijk. De barkrukken zijn onderweg, we verwachten ze elk moment. |
|
Zondagslunch 8 maartIn maart staat de lunch op de tweede zondag van de maand in het teken van de naderende lente. Hoewel het nog steeds winter is, verlangen we naar de lente en daarom steken we lekkere lenteproducten in een (winters) jasje in een Prijs voor 4 gangen: € 28,50 exclusief dranken. |
Eten uit het voedselbosZoals u misschien weet oogsten we al geruime tijd bijzondere eetbare producten uit voedselbos De Smallenkamp in Nunspeet. Zo stelden we onze eigen K4 Gin samen met een kruidenselectie uit het voedselbos en maken we pesto van pimpernel (op dit moment nog te proeven in een heerlijke wintersalade van zuurkool met rosevalchips, knolselderij, spruitenblad en pimpernelpesto). En de persoonlijk door Laura geoogste mispel (foto links) kunt u terugvinden in een weckpot die we achter de bar hebben staan. |
|
|
|
|
|
|
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.