nieuwjaar en donatie

nieuwjaar en donatie

Een nieuw jaar

Allereerst wensen we u en uw dierbaren een goed en gezond 2024! Wij kijken terug op een fantastisch 2023, waarin we ontzettend hebben genoten van alle gasten die zich bij ons culinair hebben laten verwennen. We zijn trots op de complimenten die we kregen in het restaurant, op de positieve online recensies en op onze vermelding in restaurantgids Lekker500. Wij zien er naar uit om u in 2024 weer te mogen ontvangen en er weer een prachtig jaar van te maken!

Na een geweldige Kerst in het restaurant hebben we een paar dagen vrij gehad om even te relaxen en een nieuw menu samen te stellen. Zoals gewoonlijk vindt u dat onderaan de nieuwsbrief.

Hartelijke groet en graag tot ziens,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Donatie voor De Knollenkamp

Vaste gasten weten dat we op de rekening een vrijwillige bijdrage vragen van 1 euro voor kraanwater, ons huisgemaakte brood en de amuses. Dit bedrag schenken we jaarlijks aan een (wisselend) goed doel.
Voor 2024 hebben we gekozen voor De Knollenkamp in Vierhouten, een initiatief ontstaan uit liefde voor de natuur en voor Vierhouten. Gelegen in het hart van Vierhouten, is het een vrij toegankelijk gebied waar biodiversiteit een hoofdrol speelt. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld het realiseren van een broedstoof voor het vliegend hert, het realiseren van een struweelhaag en aanleg van een bloem- en kruidenrijke zone. Daarnaast wordt de sloot versterkt door op te schonen, het water te behouden en een padden/kikkerpoel te realiseren. Het is tevens een sociale ontmoetingsplek voor Vierhoutenaren en toeristen en er kan op vrijwillige basis getuinierd worden. De Knollenkamp wordt onderhouden door vrijwilligers.
Wij vinden dit een prachtig lokaal initiatief en ondersteunen het dit jaar met alle liefde, samen met uw bijdrage in de kosten voor het water, brood en amuses.

Wintermenu’s

We starten 2024 met twee menu’s vol met zalige ingrediënten uit het seizoen, zoals boerenkool, boterraap en spruitjes. Als dessert is er een heerlijke combinatie van mandarijn en dennentop. Voor het menu met vlees en vis koos Rieno voor een aantal wildproducten zoals de hertenham die hij zelf rookt en roodpootpatrijs. Als visgerecht is er skrei, ook wel winterkabeljauw genoemd. Komt u snel proeven?

ONS MENU MET VIS EN VLEES

Rode biet, skreifilet, hertenham, appel

Zuurkool, coquille, daslook, haringkuit, wittewijnsaus

Pompoen, kalfszwezerik, hertennek, boerenkool

Spruitjesstamppot, roodpootpatrijs, laurierlikeur

Boterraap, runderlende, witlof-ham-kaas, jus

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Mandarijnen, melkchocolade, dennentop

ONS MENU ZONDER VIS EN VLEES

Zuurkool, rode biet, appel

Pompoen, boerenkool, Vacherin Mont d‘Or

Spruitjesstamppot, gebakken spruitjes

Wortelrisotto, boterraap, witlof, oude kaas

Selectie van 4 kazen met appelstroop

Mandarijn, melkchocolade, dennentop

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl
online reserveertCopyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.