Moederdag en Omega Natuurlijk

Moederdag en Omega Natuurlijk

Het witte goud

Na de afgelopen koude weken kijken we uit naar wat warmere dagen. Ook onze gasten verlangen naar lekker weer en velen geven bij de reservering aan dat ze hopen op een maaltijd op ons mooie terras. We duimen ervoor!

De grond is al wel opgewarmd voor de oogst van witte asperges. Graag verwennen wij u met deze heerlijke groente in het hoofdgerecht van onze beide menu’s.
Verder hebben we vlakbij een adres gevonden voor zalige biologische zuivel. Daarover leest u verderop in onze nieuwsbrief meer.
Onze nieuwe menu’s vindt u onderaan deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet en graag tot ziens,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Omega Natuurlijk

Omega Natuurlijk is een biologisch melkveebedrijf waar Bert, Jettie en Marten heerlijke, natuurlijke zuivelproducten maken. Dit familiebedrijf ligt aan de rand van het Veluwemeer in het buitengebied van Nunspeet. Marten is inmiddels de 6e generatie die werkzaam is in het familiebedrijf dat sinds 1891 bestaat.

De koeien worden van voorjaar tot en met najaar geweid in kruidenrijk grasland. Dit wordt verder aangevuld met hooi, kuilgras, klaver en oergranen als rogge, haver, spelt en gerst. Als aanvulling krijgen de koeien 60 verschillende soorten mineralen en kruiden.
De dieren worden niet bijgevoerd met mais, soja, tarwe of andere bijproducten. Zo wordt een meer gezonde balans tussen omega 3 en 6 vetzuren behaald.
De familie haalt veel plezier uit gezonde en vrolijke koeien en dierenwelzijn staat dan ook hoog in het vaandel.
Wilt u thuis van hun heerlijke zuivel genieten, dan kunt u terecht in de boerderijwinkel, waar tevens vlees van eigen koeien wordt verkocht.

Rieno heeft met de volle melk, kefir en yoghurt een dessert gemaakt, waarin hij ook zijn zelfgemaakte appelstroop verwerkt. Om te smullen!

Moederdag en de zondagen in april & mei

Op 12 mei is het Moederdag en hoe leuk is het om moeder of oma (en uzelf) te verwennen met een heerlijke lunch bij Klavertje Vier! Of wat dacht u van een Klavertje Vier-kadobon of een naar wens samengesteld culinair kadopakketje?

In april kunt u zondag de 28e genieten van het diner. Op Moederdag 12 mei zijn we open voor een gezellige lunch met een aankomsttijd tussen 12.00 en 13.30 uur. Die avond serveren we geen diner.
Op de andere zondagen in mei (5 en 19) zijn we overdag gesloten en bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom om te komen dineren.

RESERVEER UW TAFEL

Ons menu met vis en vlees

Kriel, ei, schelvis gebrand, kropsla, slasaus, gedroogde zalm

Tomaat, gebakken rogvleugel, doperwt, kreeft

Bloemkool, bruine boter, kalfszwezerik, kalfsjus

Spinazie, lamsschouder, ui, paprika

Asperges, runderlende, hollandaisesaus, dragonolie

Selectie van 4 kazen met appelstroop


Zuivel van Omega Natuurlijk, appelstroop

Ons menu zonder vis en vlees

Kriel, ei, kropsla, slasaus,

Bloemkool, tomaat, doperwt

Spinazie, ui, paprika

Asperges, limoenrisotto, dragonolie

Selectie van 4 kazen met appelstroop


Zuivel van Omega Natuurlijk, appelstroop

Reserveren

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577- 411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbriefEmail Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl
online reserveertCopyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.