Terug van vakantie

Terug van vakantie

Sinds vorige week zijn we weer terug van vakantie. Sommigen van ons team zijn in Nederland gebleven en hebben genoten van het gezelschap van vrienden en familie, anderen hebben de sneeuw opgezocht om te skiën.
Alle batterijen zijn weer opgeladen en we bruisen van de nieuwe ideeën voor de rest van het jaar om u als gast weer flink te gaan verwennen.
We zien u graag,
Rieno & Laura

 


Veel nieuws!

We zijn na de vakantie gestart met een heerlijk nieuw verrassingsmenu. Over het menu verklappen we alleen dat het bekende klassieke rundergerecht Beef Wellington er onderdeel van uitmaakt, maar dan uitgevoerd op Rieno’s manier (foto rechts). En we hebben een nieuw aperitiefhapje. Rieno heeft van ons zuurdesembrood een mooi krokantje gemaakt met daarbij een zalige dip (linker foto), heerlijk om zo weg te peuzelen bij uw aperitief.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan uw tafel telefonisch via 0577-411205, per e-mail of online.

Reserveren kan telefonisch via 0577- 411205.

 


 

Bedenk een koffiecocktail!

Waarschijnlijk heeft u al kennis gemaakt met ons koffie- en theekaartje. Dit kaartje gaan we uitbreiden met een spannende warme cocktail van verveine, rozenblad, frambozenlikeur en kaneelsiroop (foto rechts).
Ook een ijskoude koffiecocktail van gin met espresso en Tia Maria (foto links) gaat deel uitmaken van ons assortiment after dinner-dranken.

Wij dagen u uit om een lekker en origineel recept aan te leveren voor een nieuwe koffiecocktail.
Wanneer wij enthousiast zijn over het eindresultaat van uw recept, voegen we uw koffiecocktail graag aan ons kaartje toe. Als beloning ontvangt u van ons een pakketje met allerlei lekkernijen van Rieno.

Meedoen? Mail uw recept uiterlijk 4 maart naar vierhouten@klavertjevier.nl.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.