Lekker en kerst

Lekker en kerst

De laatste maand van het jaar

Het is bijna december en dan begint de feestmaand. We serveren nog twee prachtige menu’s voor we het nieuwe jaar ingaan. Deze menu’s vindt u helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Vanaf 22 december serveren we ons kerstmenu.

Mochten we u dit jaar niet meer zien dan wensen we u alvast sfeervolle feestdagen en een goed en gezond 2023 toe!

Hartelijke groet en hopelijk tot snel,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Weer een prachtige recensie in Lekker

Wat een hoop leuke reacties en felicitaties ontvingen we na de prachtige recensie die we ook dit jaar weer in restaurantgids Lekker kregen. We zijn er trots op dat we wederom Vierhouten in deze gids op de kaart hebben gezet. En het betekent veel voor ons dat we nog steeds tot de 500 beste restaurants van Nederland behoren.

Kerst in Klavertje Vier

Wat is het bijzonder om te realiseren dat we in 2019 de laatste kerstgasten in ons restaurant hebben ontvangen! We hebben er daarom extra veel zin in om u dit jaar wel in een sfeervol versierd Klavertje Vier te ontvangen voor het kerstdiner.

Omdat we met onze beperkte tafelcapaciteit altijd snel vol zitten en we graag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven bij ons te dineren rond Kerst, serveren we ons kerstmenu op 22, 23, 24, 25 en 26 december.
Op 25 en 26 december is er geen beschikbaarheid meer, maar we kunnen u wel vrijblijvend op de reservelijst zetten. Het gebeurt regelmatig dat er annuleringen zijn wegens ziekte, dus wie weet kunnen we wat voor u betekenen. Voor een plaats op de reservelijst neemt u telefonisch contact op via 0577-411205.

.

Kerstmenu 2022
Geserveerd van 22 tot en met 26 december
Prijs: € 78,-

Amuses:

Ossenstaartbouillon met madeira

Gegrilde entrecote stroganoff

Garnalensalade
***
Peer, kreeft, wildzwijn, verveine, groene tomaat

Zeewier, yellowtail kingfish, avocado, Tomasu-soja, ei

Groene kool, Anjouduif, knolselderij, eendenlever

Schorseneren, Chateaubriand, hollandaise, dragon
winterpostelein, aardappel

Champagne, roos, witte Valrhonachocolade, rode bes

Ons menu

Koolraap, fazantenhen, boskipdressing, inktvis, pompoenpit

Zuurkool, kabeljauw, Stroganoff, garnalen

Pompoen, kalfszwezerik, oerprei, kalfsjus

Schorseneren, hazenbout, eendenlever, spruitjes

Rodekool, filet van Veluws hert, aardpeer

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Peer, amandel, eekhoorntjesbrood

Ons menu 

Gereserveerd tot en met 18 december

Artisjok, konijn, Hollandse garnalen, postelein, prei

Pompoen, grietfilet, dragon, yoghurt

Kool, kalfszwezerik, rendang

Zuurkool, eendenlever, Vacherin Mont d’Or, wortel, haas

Zoete aardappel, rugfilet en sukade van Veluws hert, kastanje, spruitjes

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Appel, zoute karamel, speculaas

Ons menu zonder vis en vlees

Geserveerd tot en met 18 december

Kikkererwt, croutons, artisjok, ui

Pompoen, rodekool, dragon

Spitskoolrendang, ei

Zuurkool, Vacherin Mont d’Or, wortel

Spruitjes, pasta, kastanje

Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam

Appel, zoute karamel, speculaas

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.