20 aug Peti
Petit Klavertje Vier
Het zal u niet ontgaan zijn dat ons prachtige horecavak na twee lockdowns ook nog te maken heeft met een groot gebrek aan medewerkers omdat veel mensen zijn uitgestroomd.
Ook wij hebben daarmee te maken: onze koksvacature staat al een tijdje open en tot dusver hebben we niemand gevonden. Dat betekent dat Rieno alleen in de keuken staat.
Om u te laten genieten zoals u gewend bent, hebben we moeten besluiten om per avond wat minder tafels aan te nemen.
Daarnaast hebben we de menukaart aangepast en serveren we voorlopig geen à la carte gerechten meer.
We hebben één menu met daarin acht mooie gerechten waaruit u uw keuze kunt maken. Buiten dit menu om zijn er vaak nog wat extra – wisselende – gerechten.
Een andere verandering is dat we voorlopig vanaf 18.00 uur geopend zijn.
We zijn hierdoor een maatje kleiner, maar we ontvangen u met evenveel plezier in Petit Klavertje Vier!
Hartelijke groet,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier
Nieuw menuSinds deze week heeft Rieno een heerlijk nieuw menu samengesteld. We gaan hierin al een klein beetje naar het najaar. MENU
Hollandse garnalen, gamba, kalfstong, champagnedressing,
zalf van Oost-Indische kers, little gem, Chinese kool –
Aardappel, kabeljauw, walnootsaus, uien, lookbloemen – Mosselen met warmgerookte zalm, kerrie-olie, paddenstoel, prei – Gebakken eendenlever, bietencrème, bietenchips, augurk met fenegriek – Gedroogde ham, watermeloen, crème van watermeloen, filodeeg, zalf van boskip en ijs van eekhoorntjesbrood – Lende van ‘het verbeterd roodbontrund’, mousaka van runderwang en courgette, snijbonen, selderie-olie – Pavlova, bramen, bramenbavarois, saus van bramen, citroencrème, petit-lait-roomijs – Het menu is uit te breiden met een selectie van vijf kazen met jam voor € 14,00
|
|
|
|
|
|
Sorry, the comment form is closed at this time.