Peti

Peti

Petit Klavertje Vier

Het zal u niet ontgaan zijn dat ons prachtige horecavak na twee lockdowns ook nog te maken heeft met een groot gebrek aan medewerkers omdat veel mensen zijn uitgestroomd.
Ook wij hebben daarmee te maken: onze koksvacature staat al een tijdje open en tot dusver hebben we niemand gevonden. Dat betekent dat Rieno alleen in de keuken staat.

Om u te laten genieten zoals u gewend bent, hebben we moeten besluiten om per avond wat minder tafels aan te nemen.
Daarnaast hebben we de menukaart aangepast en serveren we voorlopig geen à la carte gerechten meer.
We hebben één menu met daarin acht mooie gerechten waaruit u uw keuze kunt maken. Buiten dit menu om zijn er vaak nog wat extra – wisselende – gerechten.
Een andere verandering is dat we voorlopig vanaf 18.00 uur geopend zijn.

We zijn hierdoor een maatje kleiner, maar we ontvangen u met evenveel plezier in Petit Klavertje Vier!

Hartelijke groet,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Nieuw menu 

Sinds deze week heeft Rieno een heerlijk nieuw menu samengesteld. We gaan hierin al een klein beetje naar het najaar.
Met dit menu maakt u uw eigen keuze uit de gerechten. Bent u ergens allergisch voor of mag of lust u iets niet, dan hebben we voldoende ingrediënten in huis om het ​​gerecht aan te passen.

En weet u op voorhand al of u een bepaald gerecht wenst waarin u een wijziging wilt doorvoeren? Geef het bij de reservering al door, dat maakt het nog makkelijker!

 MENU

 

Hollandse garnalen, gamba, kalfstong, champagnedressing,
zalf van Oost-Indische kers, little gem, Chinese kool

Aardappel, kabeljauw, walnootsaus, uien, lookbloemen

Mosselen met warmgerookte zalm,
kerrie-olie, paddenstoel, prei

Gebakken eendenlever, bietencrème, bietenchips, augurk met fenegriek

Gedroogde ham, watermeloen, crème van watermeloen, filodeeg,
zalf van boskip en ijs van eekhoorntjesbrood

Lende van ‘het verbeterd roodbontrund’, mousaka van runderwang en courgette, snijbonen, selderie-olie

Pavlova, bramen, bramenbavarois, saus van bramen,
citroencrème, petit-lait-roomijs

Het menu is uit te breiden met een selectie
van vijf kazen met jam voor € 14,00


3 gangen € 40,00
4 gangen € 50,00
5 gangen € 60,00
6 gangen € 70,00

De natuur op tafel

Wellicht heeft u via onze social media al kennisgemaakt met onze webwinkel De natuur op tafel. Daar verkopen we smaakvolle heerlijkheden die voornamelijk afkomstig zijn uit onze voedselbostuin op kwekerij De Smallekamp in Nunspeet. Het gaat om producten die we zelf hebben geoogst en zelf verder hebben bereid, ingemaakt of gedroogd. Zoals hazelnootolie, walnootolie, magnolia-azijn, saliesiroop, dennenknoppen, dennenknopazijn, laurierblad, walnoten, kweepeerlikeur en ander lekkers. Voor desembroodbakkers is er ook een desemstartpakket.
Bekijk hier het hele assortiment.

We hebben een testpanel van culinaire experts samengesteld dat ons van feedback voorziet over de producten, de verpakkingen, de verzending en de informatie op de website. We zijn heel blij met hun opmerkingen en zijn inmiddels bezig om een aantal zaken te finetunen.

Vacature kok

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die geïnteresseerd is in de ambachtelijke keuken, verse producten, groenten, kruiden en heel graag koude gerechten maakt.

Meer informatie en solliciteren: Rieno Bos, telefoon 0577-411205 of mail vierhouten@klavertjevier.nl.

Kent u iemand die bij ons past? Tip hem of haar dan of stuur deze nieuwsbrief door!

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.