cadeauwinkel/café/hapje/lekker voor thuis

cadeauwinkel/café/hapje/lekker voor thuis

We bewegen mee!

Ook wij moeten door de recente coronamaatregelen al om 17.00 uur sluiten. Als echt ‘dinerrestaurant’ heeft dat grote impact op ons, maar we gaan niet bij de (Sinterklaas)pakken neerzitten! We hebben allerlei leuke plannen bedacht waardoor we u overdag toch van dienst kunnen zijn en waarmee we zelf ook plezier hebben.
We zijn voorlopig (tot en met in ieder geval zaterdag 18 december) geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Hieronder leest u wat wij voor u in petto hebben.

Hartelijke groet,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Laura’s cadeauwinkel

December is de feestmaand en wat er er leuker dan iemand lekker verwennen met een mooi cadeau? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Hoe fijn is het om Rieno’s basilicum-olijfolie, een heerlijke wijn, een zelfgemaakte likeur of prachtig bierpakket kado te doen. Of zalige sappen, onze fameuze advocaat of zoete lekkernijen. En dan zijn er natuurlijk nog de mooie olieën en zelfgemaakte azijnen en andere producten van ons eigen ‘De Natuur op tafel’.
Laura maakt er graag een prachtig ingepakt cadeau van, eventueel aangevuld met items zoals een mooie schaal, bord, kopje of glas.

Wie weleens kaas bij ons eet, weet dat onze kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle een geweldig mooi kaasassortiment heeft. Deze kazen zijn heel geschikt om cadeau te doen of om uzelf heerlijk te verwennen. Laura maakt graag een mooi kaaspakket voor u.

Weekendlunch

Op zaterdag en zondag bieden we ook de mogelijkheid om in ons lunchcafé te genieten van een lunchmenu zonder poespas. Dit is het actuele menu:
Huisgerookte zalm, pompoen, salade

Hoender met paling, prei en aardappel

Roomijs met pure Valrhona-chocolade

€ 28,50

Extra te bestellen: portie friet van Beus met mayonaise of een broodschaaltje met dips en chips.

We serveren dit lunchmenu in het lunchcafé en de bar op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur. Uw uiterlijke aankomsttijd is 14.00 uur.

Lunchcafé & bar

Naast Laura’s cadeauwinkel ontvangen we u graag in een ongedwongen setting aan tafel of aan de eetbar voor een kop koffie of thee met een zalige bonbon, een glas wijn of bier of een ander (fris)drankje. En wie weet heeft Rieno een heerlijke taart in de oven staan. Voor de kleine hartige trek is er soep met zuurdesemkrokant, een broodschaaltje met heerlijke dips en chips en andere lekkere warme snackjes.

Ons lunchcafé en de bar is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lekkers voor thuis

En dan zorgen we er ook nog voor dat u thuis kunt genieten van het lekkers dat Rieno heeft gemaakt. Zo is er linzensoep, tomatensoep en hertensnert, allemaal verkrijgbaar in bakjes van 500 ml. Daarnaast zijn er ook stoofperen én is Laura’s kaaspakket heerlijk om thuis van te snoepen.
Het assortiment kan wisselen, houd onze socials in de gaten voor updates.

Lekkers voor thuis is af te halen van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

online reserveert

Copyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje Vier

Nunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl

Copyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.

[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.